Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ZOOMBIES 2 (2019)


Γραμμένο από τον Asylum-ικό casting director Scotty Mullen ( LITTLE DEAD ROTTING HOOD , ZOOMBIES , ICE SHARKS ) και σκηνοθετημένο από τον Asylum-ικό βοηθό σκηνοθέτη/co-editor Glenn Miller ( TITANIC II , ZOMBIE APOCALYPSE , MEGA SHARK VS MECHA SHARK , SHARKNADO 4 ) .
Κάπου στην Αφρική (δεν αναφερεταί πουθενά συγκεκριμένα , αλλά το υποθέτεις από τον συμφραζώμενο χώρο δράσης) ένα πάρκο προστασίας άγριων ζώων θα γίνει το τελευταίο οχυρό αντίστασης ενάντια σε μανιακά άγρια (ψηφιακά) ζώα που θέλουν να κατασπαράξουν όποιον βρεθεί μπροστά τους .
H Erica Sturdefant είναι game ranger σε ένα τεράστιο πάρκο προστασίας άγριων ζώων , Brooke Sullivan . Είναι νέα , όμορφη και καμπυλόγραμμη εκεί που χρειάζεται για να έχει μια μητρική φιγούρα .
Ο χαρακτήρας της αναπτύσσεται προς αυτή την κατεύθυνση :
Μετά από παρολίγον δολοφονική επίθεση ψηφιακού/μανιακού σκαντζόχοιρου , μαθαίνει πως είναι έγκυος δύο εβδομάδων . Η ζωή της αλλάζει και το ένστικτο επιβίωσης μπαίνει σε εφαρμογή .
H Terra Strong ( THE LITCH ) είναι η αφρο-λαθροθήρας , Jezel . Έχει συνθέσει μια τοξίνη για να βοηθήσει τους υπόλοιπους παράνομους κυνηγούς στην αποστολή τους . Ο οργανισμός των ζώων που έρχονται σε επαφή με τη τοξίνη μολύνεται και ένας ιός επιθετικότητας μεταδίδεται σε όλη την έκταση του πάρκου . Οι άνθρωποι έχουν ευτυχώς ανοσία και το ανθρώπινο αίμα είναι το μοναδικό στοιχείο με το οποίο θα πρέπει να δουλέψει η δόκτωρ λαθροθήρας για να φτιάξει το αντίδοτο (προφανώς κατάγεται από την Wakanda για να παίζει την επιστήμη στα δάχτυλα , απλά η ζωή την οδήγησε στην άλλη πλευρά του νόμου) .
Οι δύο γυναίκες γίνονται άσπονδες φίλες μέσα στα όρια του διοικητικού κτηρίου του πάρκου .
Μέσα στην σαβάνα αναλαμβάνουν δράση οι άντρες . Κάποια στιγμή τα δύο ζευγάρια πρωταγωνιστών συναντιούνται καθώς υπάρχουν στενές σχέσεις μεταξύ τους .
O Jonathon Buckley είναι ο ranger Randy Hock . Ο γεροδεμένος Αυστραλός γόης (ο οποίος στην αληθινή ζωή είναι παρουσιαστής μιας εκπομπής τεχνολογίας μεταφορικών μέσων στην τηλεόραση) είναι δεσμευμένος με την Brooke και κρατάει ακόμη ζωντάνο το ηρωικό αρχέτυπο περασμένων δεκαετιών .
O Jarrid Masse είναι ο λαθροθήρας , Toronto . Αξυρισιά και ταττού μαρτυρούν πως ζει την ζωή με τους δικούς του κανόνες . Εξιλεώνεται για τα λάθη του κάνοντας ένεση το αντίδοτο . Μένει μόνο να τον ταΐσουν στα μολυσμένα ζώα . Θυσιάζεται για το καλό του ζευγαριού μιας και όλοι του οι φίλοι είναι νεκροί - ακριβώς όπως νιώθω κάθε φορά που γράφω για τις περισσότερες ταινίες του είδους .
Τα ζόμπι υπάρχουν μόνο στο λογοπαίγνιο του τίτλου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.