Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

PET GRAVEYARD (2019)


Γραμμένο από την Suzy Spade ( THE VIKING WAR , END GAME ) και σκηνοθετημένο από την παραγωγό/σκηνοθέτη Rebecca Matthews ( HOUSE ON ELM LAKE , MOTHER KRAMPUS , CURSE OF THE SCARECROW , CLOWNDOLL , JURASSIC ISLAND ) .
Ο τίτλος είναι ξεδιάντροπα asylum-ικο λογοπαίγνιο αναφορά στο PET SEMATARY που κυκλοφόρησε πρόσφατα στους κινηματογράφους , αλλά η βιντεοταινία δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία του Stephen King . Υποτίθεται στο βάθος του μυαλού των ανθρώπων που συνετέλεσαν στην δημιουργία της πως είναι remake του THE FLATLINERS (1990) .
Οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ της εταιρίας παραγωγής Millman Productions [ HEAD CHEERLEADER DEAD CHEERLEADER , CLOWN TOWN , (ESCAPE FROM DEATH BLOCK 13 , DEATH KISS ,- πρόκειται για τους δύο δυναμίτες δράσεις με πρωταγωνιστή τον Ούγγρο σωσία του Charles Bronson) , OUIJA HOUSE  , κτλ. ] έκαναν το θαύμα τους και το προώθησαν ανάλογα αφού η ταινία είχε ξεκινήσει με τον τίτλο THE MUMMY RESURRECTED .
3 νεαροί προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους νεκρούς .
Για να το καταφέρουν υποβάλλονται σε εθελοντική ασφυξία μετά νάιλον σακούλας έχοντας 3 λεπτά στη διάθεσή τους μέχρι να καταφέρουν να πιάσουν σήμα με τον άλλο κόσμο .
Μεταφερόμενοι σε μια σκοτεινή άλλη διάσταση που βολεύει τον προϋπολογισμό , οι ήρωες επικοινωνούν με τους αγαπημένους τους νεκρούς , αλλά προκαλούν τα νεύρα του Μοχθηρού Θεριστή ο οποίος εμφανίζεται στον αληθινό κόσμο ως Ετρούσκος μοναχός/τυφλός νεκρός με giallo δερμάτινο γάντι και μουτσούνα νησί-του-Πάσχα για να αποδώσει μια slasher αισθητική στο χαμένο στοίχημα της απόκοσμης ατμόσφαιρας - επιπλέον μυστήριο ΔΕΝ προσδίδει η άτυχη sphynx γάτα κατοικίδιο του χάρου (άβολη αναφορά στο pet sematary για να δικαιολογηθεί κάπως ο τίτλος) που λόγο άτριχης εμφάνισης προκαλεί ανατριχίλα έτσι κ αλλιώς στους γύρω της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.