Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

BACK STREET GIRLS: GOKUDORUZU (2019)


Σκηνοθετημένο από τον Keinosuke Hara .
Γραμμένο από τον παραγωγό/σεναριογράφο/σκηνοθέτη Hidehiro Ito ( THE TIGER MASK ) .
Βασισμένο στο ομώνυμο manga της Jasmine Gyuh .
Τρεις γιακουζέοι είχαν την φαεινή ιδέα να ικανοποιήσουν τον φυλακισμένο υπαρχηγό της φατρίας τους με το να επιτεθούν στον αρχηγό αντίπαλης συμμορίας που έχει εισβάλει στην περιοχή τους . Το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο γιατί υπήρχε συμφωνία μοιρασίας 50-50 της περιοχής με τον μεγάλο αρχηγό .
Για να μην χάσει πρόσωπο ο αρχηγός , οι τρεις συμμορίτες έχουν να διαλέξουν , ή θα χάσουν κάποιο πόδι , ή θα χύσουν τα εντερά τους για να ικανοποιηθεί η αντίπαλη πλευρά και να επιστρέψει η ηρεμία . Υπάρχει και μια τρίτη επιλογή , να γίνουν κοριτσίστικο ποπ συγκρότημα καθώς η όλη μπίζνα αποφέρει πολλά λεφτά , αλλά θα πρέπει να κόψουν κάτι άλλο . Μετά από ένα σύντομο ταξιδι στη Ταϋλανδη και συνοπτικές διαδικασίες μετάβασης , οι Kazuhiko Sugihara , Ryo Tachibana και Kentaro Yamamoto γίνονται οι Chika , Mari και Airi (ευτυχώς έβαλαν γλυκές κοπέλες στη θέση τους και όχι περούκες στους μαντράχαλους) , το νέο teen-idol συγκρότημα που μεγάλωσε στο "δρόμο" , GOKUDOLLS .
Τα κορίτσια γίνονται κατευθείαν διάσημες , αλλά για να είσαι (και να παραμείνεις) νούμερο 1 πρέπει να δουλεύεις σκληρά και οι "άνδρες μεταξύ ανδρών" γιακουζέοι βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα σε 3 χαριτωμένα περιτυλίγματα χωρίς προοπτική διαφυγής . Ο αντρικός τους χαρακτήρας είναι ακόμη παρόν , αλλά λειτουργεί ως παραίσθηση/σκηνοθετική αδεία , με την καθεμία να έχει διαφορετικούς μονολόγους με την εσωτερική φύση . Δεν ξεχνούν τελείως τους παλιούς τους τρόπους και η "μάχες χωρίς τιμή και ανθρωπιά" με τον υπόκοσμο δεν αργούν (μέσα σε ημι-κωμικά πλαίσια πάντα) .
Μετά την κορυφή θα πρέπει να βγουν πρώτες στον ετήσιο διαγωνισμό ποπ-ειδώλων και αυτή την φορά αν ντροπιάσουν τον αρχηγό δεν έχει μείνει κάτι άλλο για να κόψουν .
Ο διοργανωτής του διαγωνισμού είναι νεαρός αρχηγός αντίπαλης συμμορίας που του αρέσει να ναρκώνει και να βιάζει είδωλα , ο οποίος προσπαθεί να σταματήσει την φόρα των GOKUDOLLS χτυπώντας τες στα αδύναμα σημεία τους που έχουν να κάνουν με το ανδρικό παρελθόν τους .
Τον περιμένει δακρύβρεχτο τραβεστί μέλλον όταν χάνει την μάχη , γιατί ο αρχηγός των κοριτσιών φαίνεται πως μοιράζει δωρεάν εισιτήρια για Ταϋλάνδη σε όσους τον αδικούν .
Ο '70ς βετεράνος/σκληρό ομορφόπαιδο Koichi  Iwaki ( DETECTIVE DOPERMAN , DETONATION! VIOLENT TRIBE , 47 RONIN , FAMILY 2 , ZATOICHI: THE LAST ) είναι ο μεγάλος αρχηγός/μάνατζερ του γκρουπ , Inugane . Θέλει τα κορίτσια του να φτάσουν την κορυφή για να βγάλει χρήμα . Του αρέσει να κλωτσάει πόρτες από τους μεντεσέδες τους .
Έχει μόνιμη σύμβαση με τη Thai Airways .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.