Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

KILLER SOFA (2019)

Γραμμένο με άγρια κέφια κωμικής ανακούφισης , εβραϊκό μυστικισμό και σκηνοθετημένο σε slasher φόρμουλα με πενιχρά μέσα και εναπομείναντες κομπάρσους από τα larping γυρίσματα του Peter Jackson στη Νέα Ζηλανδία από τον Bernie Rao ( INA ) .
Πολυθρόνα-δολοφόνος εγκληματεί για τα μάτια νεαρής γυναίκας , εκδηλώνοντας αισθήματα πάθους που ξεδιψούν μόνο με αίμα .
Ο Frederico Olsen ( Harley Neville - I SURVIVED A ZOMBIE HOLOCAUST , ZOMB'D ) μεταφέρει με τελετουργικό τρόπο το πνεύμα του μέσα σε μια αναπαυτική επικλινής πολυθρόνα .
Ο παραλήπτης της relax πολυθρόνας είναι η νεαρή χορεύτρια Francesca ( Piimio Mei ) , ο αποστολέας είναι παλαβός θαυμαστής της που την παρενοχλούσε στο παρελθόν .
Οι πιθανοί μνηστήρες της Francesca , (η οποία ελκύει σε σημείο παρενόχλησης κάθε αρσενικό που την γνωρίζει - μέχρι και τον ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την υπόθεση) βρίσκουν τραγικό τέλος από την κινούμενη Minecraft πολυθρόνα . Το Dybbuk (δοχείο σφραγισμού δαίμονα σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση) που εμπεριέχει τα λείψανα του παλαβού και βρίσκεται μέσα στη πολυθρόνα , δυσχεραίνει τον τρόπο αντιμετώπισης του απέθαντου stalker , τόσο στο μυαλό της απλής χορεύτριας όσο και σε όσους βρίσκονται στην θέση (ευτυχώς όχι πολυθρόνα) του θεατή - με το τέλος να μην είναι το αναμενόμενο .
Οι επιεικώς άνευρες σκηνές μείωσης του πληθυσμού των μνηστήρων δεν περιέχουν καθόλου gore με αποτέλεσμα το όποιο ενδιαφέρον να προκάλεσε ο τίτλος στους κυνηγούς του περίεργου να εξαφανίζεται σταδιακά .
Ο δυσοίωνος μυστικισμός των τελευταίων 10 λεπτών με μερικές καλές στιγμές δευτερόλεπτης καφρίλας κορυφώνει το ψυχόδραμα της θέασης και περισώζει κάπως τις εντυπώσεις ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.