Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ROBOSHARK (2015)


Γραμμένο (με βοήθεια από τον παραγωγό/σκηνοθέτη Phillip J. Roth - PROTOTYPE , A.P.E.X. , DIGITAL MAN κτλ.) και βιντεοσκοπημένο για την μεταμεσονύχτια τηλεόραση από τον τηλε-βιντεά Jeffery Scott Lando ( ALIEN INCURSION , DECOYS 2: ALIEN SEDUCTION , GOBLIN , GHOSTQUAKE , SUPERCOLLIDER ) .
Γνωστό και ως ROBO SHARK VS NAVY SEALS .
Μεγάλος Λευκός Καρχαρίας καταπίνει probe από αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε ψηφιακό εξωγήινο κυβερνετικό μηχάνημα θανάτου .
Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να επιτεθεί σε Αμερικάνικο Πυρηνικό υποβρύχιο και να το βουλιάξει κάπου κοντά στις ακτές του Seattle . Το Πεντάγωνο σκοπεύει να αναχαιτίσει τον εχθρό δημιουργώντας την πρώτη γραμμή άμυνας εκεί καθώς το στίγμα του βιονικού καρχαρία μεταφέρεται μέσα στο σύστημα άρδευσης της πόλης (με δόντια κινούμενα ατσαλοπρίονα μπορεί και εισβάλει στον υπόνομο) . Η εμφάνιση του βιονικού καρχαρία μέσα σε χιπστεράδικη καφετέρια προκαλεί πανικό , αλλά πλέον στην εποχή του ίντερνετ δεν ξέρεις τι να πιστέψεις (μπόνους κοινωνικό σχόλιο) .
Την ίδια στιγμή παρακολουθούμε τις περιπέτειες μιας αγαπημένης τριμελούς οικογένειας που εμπλέκεται στα δραματικά γεγονότα , η μητέρα Trish ( Alexis Peterman - DOCTORS , STRIKE BACK ) μάχιμη ρεπόρτερ σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό η οποία προσπαθεί να βγάλει λαβράκι για να αναβαθμίσει την καριέρα της καταγράφοντας τις κινήσεις του στρατού και του καρχαρία μέσα στην πόλη και ο πατέρας Rick ( Matt Rippy -  TORCHWOOD , DAY OF THE DEAD , BOOGEYMAN 3 , ROGUE ONE ) υπεύθυνος της άρδευσης της πόλης προσπαθεί να καταλάβει τι δεν πάει καλά με τις σωληνώσεις ανάμεσα σε συνεχόμενα τηλεφωνήματα . Η κόρη Melody ( Vanessa Grasse -  LEATHERFACE ) είναι δίπλα στην μητέρα γιατί μπορεί να μαντεύει τις κινήσεις του καρχαρία με τη βοήθεια του κινητού της και σταδιακά να επικοινωνήσει μαζί του μέσω emojis μετατρέποντας για αρκετές στιγμές τον κρυπτοζωϊκό χαβαλέ τις κατά τα άλλα καλής παραγωγής σε νερόβραστη αναφορά Ε.Τ./κωμωδία για millenials .
Επιπλέον ελαφρότητα δίνει ο χαρακτήρας του σκληροτράχηλου ναυάρχου που κυνηγά τον βιονικό καρχαρία .
Ο Nigel Barber ( ATTACK OF THE KILLER TOMATOES , LAKE PLACID VS ANACONDA ) είναι ο Ναύαρχος Black . Το πυρηνικό υποβρύχιο που κατέστρεψε το καρχαρίας ήταν το πρώτο που διοίκησε και το είχε σαν παιδί του . Το κούρεμα και το γενικότερο ταπεραμέντο παραπέμπει λίγο προς Kurt Russell περιόδου SOLDIER (1998) . Θυσιάζεται πάνω στο Space Needle της πόλης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.