Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

TWO HEADS CREEK (2019)


Γραμμένο ως κοινωνικοπολιτικό σχόλιο μεθυσμένου χαβαλέ "τελικής λύσης" στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης από τον Jordan Waller και σκηνοθετημένο σε στοιχειωμένο ξενοδοχείο από τον Jesse O'Brien ( ARROWHEAD ) .
Ο Norman (ο ηθοποιός/σεναριογράφος της ταινίας) και η Anabelle Kolowski είναι αδέλφια με καταγωγή από την Πολωνία τα οποία αποφασίζουν να το σκάσουν από την πλέον ακραία ρατσιστική (;) Μεγάλη Βρετανία μετά το Brexit για να αναζητήσουν την βιολογική μητέρα τους (και την τύχη τους) στην μακρινή Αυστραλία .
Ο Norman είναι χασάπης στην πατρική επιχείρηση σε μια μικρή γειτονιά και η Anabelle φαντασιόπληκτη ηθοποιός η οποία διαφημίζει καθαρτικά με διεθνή επιτυχία . Στο μεγάλο ταξίδι προς την μικρή επαρχιακή πόλη Two Heads Creek σκοπεύουν πέρα από την μητέρα τους , να ανακαλύψουν και τον πραγματικό τους εαυτό .
Δυστυχώς ανακαλύπτουν πως στην πόλη κατοικούν κανίβαλοι οι οποίοι αναλαμβάνουν να λύσουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην ήπειρό τους καταναλώνοντας όσους άτυχους θελήσουν να ξεκινήσουν μια καινούργια ζωή εκεί .
Το τελευταίο μισάωρο της ταινίας εγκαταλείπει την άβολη μαύρη κωμωδία καταστάσεων και γίνεται εν μέρη 2000 MANIACS εκτροχιάζοντας την δράση σε όποιες αιματοβαμμένες καταστάσεις απαιτεί ένα βλάχικο/πατροπαράδοτο κανιβαλικό γλέντι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.