Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

WE SUMMON THE DARKNESS (2019)

Γραμμένο με εμετική δόση νοσταλγίας στην δεκαετία του '80 από τον Alan Trezza ( BURYING THE EX ) .
Σκηνοθετημένο ως σατανικό/κωμικό slasher/survival horror ενηλικίωσης από τον Marc Meyers ( MY FRIEND DAHMER ) .
Οι Alexis ( Alexandra Daddario - SAN ANDREAS , TEXAS CHAINSAW MASSACRE , BAYWATCH ) , Val ( Maddie "πιθηκόφρυδα" Hasson - MR MERCEDES ) και Beverly ( Amy Forsyth - DEFIANCE , CHANNEL ZERO ) είναι τρεις κολλητές φίλες οι οποίες ταξιδεύουν με αυτοκίνητο πρός μια τρελή νύχτα διασκέδασης σε μια χέβι μέταλ συναυλία .
Εκεί θα συναντήσουν άλλους τρεις αρχετυπικούς ρέμπελους/τυχάρπαστους της σκηνής της εποχής και τα αυτόματα ζευγαράκια θα πάνε μετά το πέρας των εορτασμών στο σπίτι της Alexis το οποίο τυχαίνει να είναι πολύ κοντά .
Οι αγέννητοι πρίν το 1995 ηθοποιοί θα προσπαθήσουν  να ενσαρκώσουν το απροσάρμοστο πνεύμα της εποχής μέσα από τις στολές που φορούν για ρούχα και το κενό των γενεών φαίνεται .
Ο μοναδικός χαβαλές που ήταν ζωντανός τότε είναι ο Johnny Knoxville , ο οποίος συνεχίζει να παριστάνει τον ηθοποιό μετά το Jackass .
O Johnny ερμηνεύει με σατανική ακρίβεια τον αιδεσιμότατο τηλε-ευαγγελιστή John Henry Buttler , ο οποίος είναι ο ηθικός αυτουργός σε ότι αφορά την δολοφονική δράση των τριών κοριτσιών καθώς διάφοροι φόνοι με σατανικό χεβι μέταλ υπόβαθρο έχουν ταρακουνήσει την ηρεμία της περιοχής . Σκοπός της χριστιανικής πλεκτάνης είναι να παραπλανήσει το κοινό νου στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στην σατανική μουσική και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή , είτε ώς διασκεδαστές είτε ως διασκεδαζόμενοι .
Ο Ιησούς δεν σώζει ούτε τους παραστρατημένους νέους ούτε και τις προσδοκίες των παραγωγών καθώς τα 60 χιλιάδες δολάρια σε κινηματογραφικά έσοδα δεν βοήθησαν τα ουρλιαχτά να φτάσουν τον ουρανό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.