Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

FANTASY ISLAND (2020)












Η εταιρία παραγωγής των εύπεπτων κινηματογραφικών επιτυχιών Blumhouse αποφάσισε να μεταφέρει την δική της εκδοχή της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς (1977-1984) στον κινηματογράφο ως σύγχρονο μεταφυσικό θρίλερ το οποίο έχει όλα τα σαχλά εφευρήματα της μετά-slasher εποχής των τελών της δεκαετίας του '90 (όλες οι ταινίες του είδους με έφηβους από το SCREAM και μετά δηλαδή) . Γραμμένο και σκηνοθετημένο σε αυτό το ύφος από τον παραγωγό/σκηνοθέτη Jeff Wadlow ( CRY WOLF , KICK-ASS 2 , TRUTH OR DARE ) . Τα 7 εκατομμύρια δολάρια κόστος παραγωγής απέφεραν 48,5 εκατομμύρια δολάρια πλανητικών εσόδων , οπότε ο Blum τα κατάφερε για άλλη μια φορά .

O Michael Pena ( NARCOS MEXICO ) ενσαρκώνει τον ρόλο του μυστήριου οικοδεσπότη του νησιού , κύριο Roarke (o κύριος Blum ήθελε τον Nicholas Cage για τον ρόλο , αλλά ο crazy Nick αρνήθηκε στερώντας μας άλλο ένα αριστούργημα) , καταφέρνοντας να εμφυσήσει μια σατανική ηθική τόσο του προκατόχου του Richardo Montalban όσο και του γλοιώδες νάνου βοηθού που είχε δίπλα του σε έναν άνθρωπο (αν και στο τέλος την θέση του νάνου παίρνει ένας ομοφυλόφιλος ασιάτης , γιατί εκεί έχει φτάσει η εξέλιξη του κινηματογραφικού ιδιώματος - να τικάρεις κοινωνικά χαρακτηριστικά για κατανομή ποσοστών στους ρόλους) . Κάνει ότι κάνει με σκοπό να διατηρήσει στην ζωή την εδώ και δεκαετίες νεκρή γυναίκα του . Δεν μπορεί να φύγει ποτέ από το νησί της καταραμένης φαντασίας .

H Maggie Q ( NIKITA ) είναι η Gwen Olsen . Θέλει να ξαναρχίσει την ζωή της από την αρχή και να νιώσει την χαρά της οικογένειας . Δεν γνωρίζει ότι αυτή , όσο και οι υπόλοιποι τυχάρπαστοι που καλέστηκαν στο νησί για να ζήσουν τις φαντασίες τους είναι πιόνια στην εκδικητική μανία ενός άλλου χαρακτήρα ο οποίος αποκαλύπτεται στα τελευταία λεπτά της ιστορίας αλά slasher κακοποιός .

Ο Michael Rooker ( THE WALKING DEAD , GUARDIANS OF THE GALAXY ) είναι ο δευτερεύοντας χαρακτήρας ιδιωτικός ερευνητής Damon . Έχει ξεμείνει στο νησί προσπαθώντας να ανακαλύψει το μυστήριο των φαινομένων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.