Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

YOU SHOULD HAVE LEFT (2020)












Μεταφυσικό θρίλερ γραμμένο σε ύφος αδιάφορου επεισοδίου του Twilight Zone και σκηνοθετημένο στα πρότυπα των υπόλοιπων παραγωγών κόστους 4 εκατομμυρίων δολαρίων της Blumhouse Productions από τον σεναριογράφο/σκηνοθέτη David Koepp ( JURASSIC PARK , PANIC ROOM , SPIDERMAN , STRIP OF ECHOES , SECRET WINDOW , WAR OF THE WORLDS ) .
Βασισμένο στην νουβέλα του Daniel Kehlmann .
Κυκλοφόρησε ως Premium Video On Demand στις 18 Ιουνίου 2020 .
Άλλη μια ταινία που δεν τίμησε με την παρουσία του στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Nicholas Cage .

O Kevin Bacon ( FOOTLOSE , TREMORS ) είναι ο ψυχικά διαταραγμένος συνταξιούχος τραπεζίτης Theo Conroy . Απαλλαγμένος από την κατηγορία αλλά με την ρετσινιά πως έχει σκοτώσει την πρώην γυναίκα του , δεν είναι αποδεχτός στον κοινωνικό του περίγυρο . Είναι παντρεμένος για δεύτερη φορά με μια κατά πολλά χρόνια μικρότερη γυναίκα , την ηθοποιό Susanna ( Amanda Seyfried - MAMA MIA! , DEAR JOHN ) , της οποίας η δουλειά του προκαλεί μεγάλη ζήλεια και θυμό - κάτι το οποίο διαχειρίζεται με ακουστικές ασκήσεις ζεν και καταγραφή των συναισθημάτων του σε ημερολόγιο . Μαζί έχουν μια 6χρονη κόρη η οποία είναι η χαρά της ζωής και περνούν ευχάριστες στιγμές στο άνετο σπίτι που παρέχουν τα χρήματά του . Όταν η Susanna πάρει έναν ρόλο και χρειαστεί να πάει στην Αγγλία για μερικές εβδομάδες ο Theo (ο οποίος θέλει να φύγει μακριά από όλα μαζί με την οικογένειά τουθα νοικιάσει διαδικτυακά μια πολυτελής βίλα κάπου στο ψυχρό άγνωστο της Ουαλικής επαρχίας .
Εκεί θα προσαρμοστούν γρήγορα αλλά τα προβλήματα με τον χωροχρόνο θα ξεκινήσουν από την πρώτη νύχτα : εφιάλτες , ώρες που χάνονται , εσωτερικοί χώροι που είναι μεγαλύτεροι από τους εξωτερικούς , μυστικά δωμάτια και φωτογραφίες που δεν γνωρίζουν ποιος τις έχει τραβήξει θα μπερδέψουν τον Theo και θα τον φέρουν στα όρια της δολοφονικής παράνοιας μέχρι την αποκάλυψη της διπλής ζωής της συζύγου του και του μεγάλου μυστικού της πρώην ζωής του . Παγιδευμένος στον αδυσώπητο χρόνο , ο Theo θα προσπαθήσει να σώσει την οικογένειά του γιατί για τον ίδιο είναι πολύ αργά . Το σπίτι λειτουργεί ως ψυχοτροπικό καθαρτήριο και κάποιοι από τους ενοικιαστές του δεν καταφέρνουν να φύγουν ποτέ από εκεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.