Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

LOVE AND MONSTERS (2020)











Διασκεδαστικότατη μεταποκαλυτπική περιπέτεια/ερωτική κομεντί κρυπτοζωικού ενδιαφέροντος (η οποία χαντακώθηκε από την νέα πραγματικότητα του ιού) , γραμμένη από τους Brian Duffield ( INSURGENT , THE BABYSITTER , UNDERWATER ) και Matthew Robinson ( DORA AND THE LOST CITY OF GOLD ) . Σκηνοθετημένη από τον Michael Matthews ( FIVE FINGERS FOR MARSEILLES ) .

Οι Levy και Cohen κλαίνε ακόμη τα λεφτά τους μπροστά στο τοίχος των δακρύων , καθώς τα 30 εκατομμύρια δολάρια κόστους παραγωγής μετατράπηκαν με τον μαγικό τρόπο που λέγεται πανδημία 2020 σε 579 χιλιάδες δολάρια έσοδα από τα video-on-demand κατεβάσματα για θέαση .

Ο Αστεροειδής Agatha-616 αντί να κάνει την δουλειά του και να reboot-άρει την ζωή πάνω στον πλανήτη Γη καταστρέφεται από τα ηρωικά πυρηνικά όπλα συντονισμένης επίθεσης όλων των ανεπτυγμένων χωρών . Πριν προλάβουν να χαρούν όμως , το fall-out από τα πυρηνικά επιστρέφει στη Γη και μεταλλάζει όλα τα μικρά τρωκτικά, ερπετά και έντομα σε γιγαντιαία φρικιά . Το αποτέλεσμα αυτής της μετάλλαξης είναι να εξαφανιστεί το 95% του ανθρώπινου πληθυσμού . Όσοι τυχεροί επέζησαν του χάους επιβιώνουν σε πυρηνικά καταφύγια κάτω από την γη . 7 χρόνια μετά το τραγικό γεγονός παρακολουθούμε την ζωή του 'β αρσενικού Joel ( Dylan O'Brien - TEEN WOLF , THE MAZE RUNNER SAGA ) . Ο Joel είναι ο μάγειρας του καταφυγίου του , αλλά οι ζευγαρωμένοι ένοικοι δεν τον εμπιστεύονται με εξωτερικές αποστολές επειδή παγώνει από τον τρόμο στην πρώτη επαφή με τα τέρατα . Όταν ανακαλύπτει την παλιά του αγαπημένη Aimee ( Jessica Henwick - GAME OF THRONES , MARVEL'S DEFENDERS , LUKE CAGE & IRON FIST ) μέσω ασυρμάτου ραδιοφώνου , αποφασίζει να αλλάξει ζωή και να επανασυνδεθεί με την χαμένη του αγάπη ταξιδεύοντας 80 μίλια με τα πόδια , ελπίζοντας και αυτός σε ένα ταίρι . Οπλισμένος με μια βαλίστρα της κακιάς ώρας και με μπόλικη διάθεση για κωμική ανακούφιση ξεκινάει το επικίνδυνο ταξίδι του στον πάνω κόσμο αποκτώντας εμπειρίες ζωής μέσω της σχέσης του με έναν σκύλο και αλλάζοντας γενικά φιλοσοφία και προσωπικότητα μέχρι το τέλος της ιστορίας .

O Michael  Rooker ( THE WALKING DEAD ) είναι ο Clyde . Μοναχικός επιζώντας ο οποίος κυκλοφορεί παρέα με ένα μικρό κοριτσάκι μέσα στην αγριότητα του τεράστιου κυνηγότοπου εντόμων . Έχει χάσει την κόρη του αλλά κρατιέται στην ζωή προστατεύοντας την μικρή Minnow . Βοηθάει τον Joel στο ταξίδι του και του προτείνει δίοδο διαφυγής στα χιονισμένα βουνά .

Η κωμωδία είναι στα ανθρώπινα επίπεδα της εποχής και δεν έχει woke/φυλετικές/σεξουαλικές χοντράδες οι οποίες κυριαρχούν ως τοποθέτηση προϊόντων στις παραγωγές ταινιών τα τελευταία χρόνια . Τα ειδικά εφέ είναι απίστευτα ρεαλιστικά και τα διαφορετικά μεταλλαγμένα έντομα προκαλούν δέος και τρόμο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.