Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

ART OF THE DEAD (2019)












Μεταφυσικό θρίλερ με στυλιζαρισμένο splatter και σέξι πινελιές μεταμεσονύχτιου τηλεοπτικού προγράμματος , γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον άνθρωπο που είχε μεταφέρει τους απίστευτους κώλους του Milo Manara από τις ασπρόμαυρες σελίδες των κόμιξ του σε b-tv-movies μετριότητες πίσω στα τέλη της δεκαετίας του '90 Rolfe Kanefsky ( CLICK , BUTTERSCOTCH , SEX FILES , EMMANUELLE THROUGH TIME SAGA , BLONDE ON BLONDE , CORPSES , NIGHTMARE MAN , 666: TEEN WARLOCK , PARTY BUS TO HELL ) . Γνωστό και ως 7 DEADLY SINS (το art of the dead ως τίτλος με έκανε να περιμένω να δω νεκροζώντανους σε γκαλερί.

7 καταραμένοι πίνακες με την γενικότερη ονομασία "SINASATIONS" (7 αμαρτήματα-αισθήσεις) , του επίσης καταραμένου καλλιτέχνη του 19ου αιώνα Dorian Wilde (ο οποίος είχε πουλήσει την ψυχή του για να δημιουργήσει τα συγκεκριμένα αριστουργήματα και ήταν κολλητός με τον Jack τον Αντεροβγάλτη,  δημοπρατούνται για 500 χιλιάδες δολάρια και μεταφέρονται στο μέγαρο του οικολογικά ευσυνείδητου αρχιτέκτονα Dylan Wilson . Ο Dylan , η γυναίκα του Gina ( Jessica Morris - BLOODY MURDER , DECADENT EVIL II , 199 επεισόδια στην σαπουνόπερα ONE LIFE TO LIVE , SNAKED FEAR , THE DEAD WANT WOMEN , SORORITY SLAUGHTERHOUSE , EVIL BONG 666 & 777 , PUPPET MASTER: AXIS TERMINATION ) και τα 4 παιδιά τους - δύο αδιάφορα ανήλικα , μια ντροπαλή έφηβη και ένας φοιτητής εκκολαπτόμενος ζωγράφος χωρίς πάθος , θα πέσουν θύματα στις φυσικές τους ορμές και θα γίνουν έρμαια των θανάσιμων αμαρτιών , ο καθένας τους σε διαφορετική .

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΩΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ :

O Robert Donavan ( CURSE OF THE PUPPET MASTER , TRANCERS 6 , CHEERLEADER MASSACRE 2 ) , ο κύριος πρωταγωνιστής στις μεταφορές του Manara από τον Kanefsky (ο οποίος μου θυμίζει υπερβολικά Richard Harrison στην ninja περίοδό του) , είναι ο πρώην καθολικός ιερέας Gregory Mendale . Την τελευταία φορά που είχε έρθει σε επαφή με έναν από τους πίνακες του Dorian Wilde είχε βγάλει το ένα του μάτι με το σταυρό που είχε κρεμασμένο στο λαιμό . Χάνοντας την θέση του , ακολουθεί την πορεία των πινάκων προσπαθώντας να σώσει όσους άτυχους τους αποκτήσουν .

Η Tara Reid ( THE SHARKNADO SAGA ) είναι η Tess Barryman , η ατζέντης του Σατανά . Υπεύθυνη της γκαλερί η οποία δημοπράτησε τους καταραμένους πίνακες . Συνεχίζει να θυμίζει εκατομμυριούχο χρήστη κρακ κοκαϊνης . Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ζωντανό παράδειγμα της γάτας του Schroediger : ανάλογα από που την παρατηρείς σου θυμίζει πότε το ζωντανό ζουμερό κορίτσι του AMERICAN PIE και άλλοτε ανορεξικό μέλος κάποιας φεμινιστικής (ή κάποιου άλλου μη κυβερνητικού τομέα δράσης του cabal των παλαβών της αλφαβήτου) οργάνωσης πανεπιστημίου .

Ο Richard "Rock in the city" Grieco ( 21 JUMP STREET , BOOKER , IF LOOKS COULD KILL , INHUMANOID , RAIDERS OF THE DAMNED , Loki στο ALMIGHTY THOR της Asylum , ATTACK OF THE UNKNOWN , JUNGLE RUN ) είναι ο Douglas Winter . Δευτερεύοντας χαρακτήρας ο οποίος είχε στην κατοχή του τους καταραμένους πίνακες πριν τους . Σκότωσε την οικογένειά του χωρίς να έχει επίγνωση των πράξεων του και ερμηνεύει την παρανοϊκή του κατάβαση στην αυτοκτονία (τον πυροβολεί ένας πίνακας στην "πραγματικότητα") ως άλλος Nicholas Cage των Τελευταίων Χρόνων (η κατευθείαν-σε-dvd καριέρα και του τρελο-Νικόλα έχει πάρει μια θρησκευτική διάσταση τα τελευταία χρόνια θυμίζοντας την Εκκλησία του Ιησού Χριστού Των  Αγίων και Τελευταίων Ημερών - λείπει μια κιθάρα για να αρχίσουμε τους ύμνους) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.