Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

MOON CRASH (2022)

 











Γραμμένο από τους Lauren Pritchard ( ROBOT APOCALYPSE , PLANET DUNE , "σερβιτόρα" πέρασμα σε επεισόδια του HOW I MET YOUR MOTHER , MODERN FAMILY ) και Joe Roche ( COLLISION EARTH , METEOR MOON , ALIEN CONQUEST , ROBOT APOCALYPSE , PLANET DUNE ) . Σκηνοθετημένο ως σαπουνοπερατικό scifi τηλεφωνικό δράμα από τον βιβλικό Noah Luke ( JUNGLE RUN ) .

Σε μια προσπάθεια να προλάβει να κλέψει ότι ανοήμον κοινό μπορεί πριν την επίσημη κυκλοφορία του MOONFALL από τον χολυγουντιανό καταστροφέα Ronald Emerich (4 Φεβρουαρίου 2022) , η Asylum προσαρμόζει την παραγωγική ενέργεια στα 30 megawatts ανά τετραγωνικό φέσι και κυκλοφορεί άλλη μια Moon-sploitation ταινία (δυο χρόνια μετά το επίσης αλλοπρόσαλλο METEOR MOON) . 

Μετά από λάθος υπολογισμό κατά την διάρκεια εξόρυξης κοβαλτίου στο Φεγγάρι , μετερεοειδές της ίδιας σύστασης στο μέγεθος της πόλης του Manhattan αποκολλάτε από την επιφάνεια και κατευθύνεται με διαθέσεις αφανισμού ζωής προς την Γη . Ηρωικοί επιστήμονες που επικοινωνούν διαπλανητικά μεταξύ τους με τηλέφωνα (μια ομάδα σε παρατηρητήριο της ερήμου Mojave, η άλλη στο φεγγάρι) , αλλά και με έναν Στρατηγό του Αμερικανικού Πενταγώνου που είναι μη-προβλεπέ αξύριστος σαν πρώην μέλος της Ρωσικής Συντακτικής Συνέλευσης ( o Jeremy London από το MALLARTS είναι ο Στρατηγός Madden - πρώτο και μοναδικό όνομα στο dvd art της ταινίας για να προσελκύσει τους καθυστερημένους θαυμαστές του Kevin Smith μπας και ακούσουν καμιά ατάκα στα συνολικά 4 λεπτά που εμφανίζεται αγχωμένος στο κέντρο ελέγχου κρίσεων του Πενταγώνου ) , έχουν στην διάθεσή τους μόλις 12 ώρες για να αναπτύξουν τις παταφυσικές dr Who θεωρίες αντεστραμμένης πολικότητας και να αποτρέψουν το τέλος του κόσμου , ή για να εξαπολύσουν τα πάντα πρόχειρα πυρηνικά που διαθέτουν για τέτοιες κρίσιμες στιγμές με το ραδιενεργό fallout να επιστρέφει στα μούτρα αυτών που προσπαθούν να σώσουν .

Στη Γη την σκέψη ανάμεσα σε θραύσματα και σεισμούς αναλαμβάνουν οι επιστήμονες , η Amanda ( Pauline Egan - SUPERNATURAL , SANCTUARY , HOME BEFORE DARK ) και ο Steve ( Tyler Christopher - GENERAL HOSPITAL ) , πρώην ζευγάρι . Ερωτισμός επανασύνδεσης . Το τρυπάνι στο φεγγάρι είναι της ElonMask-ικης εταιρίας του . Καλύτερα να καταστρεφόταν η γη γιατί κάποιος θα πρέπει να πληρώσει τις ζημιές που προκάλεσε το ψηφιακό τσουνάμι στη Νέα Υόρκη και οι συνοδευτικοί μετεωρίτες στη γέφυρα του San Franchisco και στο Big Ben .

Στο διάστημα ο ξεροκέφαλος , αλλά ηρωικός (επίσης σαπουνοπερατικός) αδελφός του Steve , Logan ( Jamison Jones - 24 , KAMEN RIDER: DRAGON KNIGHT , GENERAL HOSPITAL , THE YOUNG AND THE RESTLESS ) ηγείται το διεθνές σέξι πλήρωμα του διαστημοπλοίου Lunar5 (μια Ασιάτισσα και μια Ρωσίδα) το οποίο μοιάζει επικίνδυνα με υπερμέγεθες ζευγάρι κυαλιών . Είναι ο ατίθασος άσσος στο μανίκι της δράσης σε μηδέν βαρύτητα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.