Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

REEL MONSTERS (2022)

 











Γραμμένο από τους John Oak Dalton ( PETER ROTTENTAIL , SCARECROW COUNTY , AMITYVILLE ISLAND , NOAH'S SHARK , DUNE WORLD ) και Paige Kay Davis ( RED RIVER ) . Σκηνοθετημένο με σχετική συγκράτηση από τον Mark Polonia ( SHARKENSTEIN , FROZEN SASQUATCH , VIRUS SHARK , JURASSIC SHARK 2: AQUAPOCALYPSE , NOAH'S SHARK ) . Λογοπαίγνιο του reel (μπομπίνα φιλμ) με το real (αληθινό) για όσους πήραν το Lower με C στα Αγγλικά με την πρώτη όπως εγώ - δεν διάβαζα καν από Πρώτη Κανονική και μετά , απλά έβλεπα πολλές ταινίες μικρός και πρόκοψα .

Μαγευτική εισαγωγή από drone που παραπλανεί με μαεστρία το κοινό σχετικά με το μέγεθος του κόστους και τις προθέσεις της παραγωγής , δάσος παντού , τέσσερεις έφηβοι με κάμερες χειρός που δεν πείθουν για την εξωσχολική αγάπη τους για το σινεμά και ένας ταλαίπωρος με στολή πίθηκου να τρέχει ανάμεσα στα δέντρα είναι το μείγμα ενός ακόμη κρυπτοζωικού δράματος σχετικό με την κατευθείαν-σε-dvd ύπαρξη του μυθικού πλάσματος από τον ψυχοτροπικό φακό του Mark Polonia .

Σταθερός στο νευραλγικό πόστο του συμπληρωματικού χαρακτήρα , ο Ken Van Sant ( QUEEN CRAB , SHARKENSTEIN , BRIDE OF THE WEREWOLF , VIRUS SHARK ) παριστάνει κάποιον δημόσιο υπάλληλο δασαρχείου που βρίσκεται τυχαία στην περιοχή για να ελέγξει την βλάστηση (κοινώς πιάνω φύλλα και τα μυρίζω σκεπτικός για το αν θα τα βάλω στο στόμα μου) . Ενδυματολογικά θα μπορούσε να είναι υπάλληλος ζωολογικού κήπου , φυσιοδίφης εξερευνητής του 19ου αιώνα , Γερμανός τουρίστας , Βρετανός στρατιώτης με καλοκαιρινή στολή σε αποστολή στα μέτωπα της Αφρικής , μισθοφόρος , κυνηγός επικηρυγμένων σε τηλεοπτικό σόου , πρώην ροκ σταρ σε ριάλιτι . Είναι απλά ο εαυτός του . Εμφανίζεται για τρία λεπτά και τρέπεται σε φυγή όταν βλέπει το αποκριάτικο τερατούργημα στον εσωτερικό καθρέφτη του αυτοκινήτου του .

Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΔΑΣ: 

Σίγουρα δεν είναι η ίδια πιθηκο-στολή του κομπάρσου από το BIGFOOT VS ZOMBIES (2016) , ή το FROZEN SASQUATCH (2018) και σίγουρα μέσα στην στολή δεν υπάρχει διαγωνιζόμενος από το Mr Olympia 2022 όπως φαίνεται στο artwork της αφίσας . Το κεφάλι θυμίζει αρκετά μπαμπουϊνο με καρούμπαλα και μακρύ μούσι γεμάτος διάθεση για '70ς PLANET OF THE APES καρναβάλι . Εμφανίζεται δειλά γύρω στα 48 λεπτά στην αντανάκλαση εσωτερικού καθρέφτη αυτοκινήτου . Μέχρι εκείνη την αποφράδα χρονική στιγμή ακούμε κάτι μόνο κάτι μουγκρητά που θυμίζουν μαρσάρισμα ή/και εξάτμιση αυτοκινήτου και ακούμε βήματα πάνω σε ξερά φύλλα . Στην συνέχεια τον απολαμβάνουμε κυρίως μέσα σε ονειρικό φίλτρο σκηνοθετικής αδείας σε όλη την καθόλου πειστική του μαγεία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.