Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

INITIATION (2020)

 











Μοντέρνο slasher γραμμένο και σκηνοθετημένο για τους καθυστερημένους πληροφοριόπληκτους της ψηφιακής γενιάς-Z από τον μικρού μήκους οραματιστή John Berardo.

Η ζωή στο πρότυπο κολέγιο κυλάει κανονικά: parties μύησης αδελφοτήτων με τους προβλεπόμενους ομαδικούς βιασμούς από αθληταράδες - και μαθήματα ανάμεσα στα βιντεάκια εξευτελισμού. Το αγαπημένο παιχνίδι των παλικαράδων είναι να βάζουν ένα θαυμαστικό/παράσημο ντροπής σε όποιες νεαρές φοιτήτριες καταφέρνουν να κουτουπώσουν κατά την διάρκεια των βραδινών αποδράσεων από το βαρύ πρόγραμμα των μαθημάτων.

Όταν η νεαρή Kylie Martinez (Isabella Gomez - HEAD OF THE CLASS) πέφτει θύμα ανάλογης μεταχείρισης από τους συμφοιτητές της (τα σφηνάκια τα κατέβαζε σαν να μην υπήρχε αύριο, αλλά πάντα φταίνε οι τοξικοί καυλωμένοι που την μπουκώσαν κρέας όταν δεν έβλεπε από τον υπερβάλλοντα ζήλο στο twerk), οι παραλίγο βιαστές της (σχεδόν λιπόθυμοι από το αλκοόλ, καμία όρεξη για τελετουργικό αναπαραγωγής) πέφτουν θύματα στις βίαιες διαθέσεις ενός μασκοφόρου μανιακού με επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο!

Οι αθληταράδες ουρλιάζουν ενώ τους βιδώνουν πάνω σε πόρτες, τα γκομενάκια κρύβονται και αναλαμβάνουν δράση γιατί δεν χρειάζονται την προστασία κανενός τοξικού αρσενικού επειδή βρισκόμαστε στην γυναικωτή χιλιετία του Πουστροχόου (όπου οι κώλοι έχουν χαλαρώσει μαζί με τα ήθη) και οι βασικοί ύποπτοι εναλλάσσονται από σκηνή σε σκηνή μέχρι την τελική αποκάλυψη του παλαβού κάτω από την MF Doom πολυγωνική μουτσούνα.

Η Yancy Butler (HARD TARGET, WITCHBLADE, DEATH RACE 2050) είναι η δυναμική ντετέκτιβ Sandra Fitzgerald. Πέρα από ανακρίσεις, δεν εμπλέκεται σε δράση σώμα με σώμα.

O Lochlyn Munro (TRANCERS 4: JACK OF SWORDS, DRACULA 2000, THE ART OF WAR II: BETRAYAL, TRUE JUSTICE, RAMPAGE: CAPITAL PUNISHMENT, 12 ROUNDS 3: LOCKDOWN, THE PREDATOR, PEACEMAKER, RIVERDALE) είναι ο επίσης δυναμικός αρχιγραμματέας (και ο μόνος που αντιμετωπίζει στα ίσια τον μανιακό πριν του χύσει τα έντερα στο προαύλιο) Bruce Van Horn.

Κορμιά Που Πέφτουν: Μόλις 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.