Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

STAR LIGHT (2020)

 











Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους Mitchell Altieri (HOLY GHOST PEOPLE, RAISED BY WOLVES, THE NIGHT WATCHMEN) και Lee Cummings.

Ο Dylan (Cameron Johnson - DAYS OF OUR LIVES) είναι ένας νεαρός μιγάς ο οποίος ενοχλημένος από τις συνεχόμενες παρεμβάσεις της μάνας του (η milf πλέον Tiffany Shepis - TROMEO & JULIET, TERROR FIRMER, DEATH FACTORY, NIGHTMARE MAN, NIGHT OF THE DEMONS, VICTOR CROWLEY και πολλά πολλά άλλα) στην προσωπική του ζωή, θα πρέπει να δει τι θα κάνει με το μέλλον του. Καιρός να φεύγει από το σπίτι μετά το σχολείο, όχι σαν μερικούς-μερικούς που πεθαίνουν ραμμένοι στο μουνί της μάνας τους. Η αποφοίτηση πλησιάζει και εκείνος χάνεται στις μελωδίες του ποπ ειδώλου Bebe A.Love (η οποία κυκλοφορεί τις επιτυχίες της υπό την σφραγίδα/αναφορά της Lovecraft Recordsόταν δεν κάνει skate στη μοναξιά της μικρής κωμόπολης. Τον θεωρούν ναρκομανή, αλλά εκείνος απλά είναι κουρασμένος από την βαρεμάρα της ζωής του. Όλα αλλάζουν όταν μια νύχτα πέσει πάνω του η τραυματισμένη Bebe. Μεταφέροντας την αιμόφυρτη στο σπίτι ενός φίλου του (μόλις έχει τελειώσει ξέφρενο πάρτι και τα ρετάλια που έχουν απομείνει όρθια είναι οι κολλητοί του), οι ζωές όλων θα αλλάξουν προς το χειρότερο όταν αποκαλυφθεί η αληθινή φύση του διάσημου ειδώλου.  

Μαζί με την Bebe, ακολουθεί στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού και ο μπράβος/μάνατζερ της, Anton (Bret Roberts - ναύτης#7 στo PEARL HARBOR, MAY, DEAD BIRDS), τον οποίο αρχικά τον πέρασα για τον άρχοντα του σκότους, αλλά είναι απλά ένα υπερφυσικό τσιράκι που ακολουθεί διαταγές και συνοδεύει παντού την κόρη του αφέντη του. Ο Anton θέλει την προστατευόμενη του πίσω, αλλά δεν μπορεί να εισβάλει στον χώρο της - οπότε χρησιμοποιεί τεχνάσματα μεταφυσικού ανταρτοπόλεμου που θυμίζουν δαιμονική κατάληψη τύπου EVIL DEAD. Κάνουν άλλοι την βρώμικη δουλειά για εκείνον και με το "άλλοι", εννοώ τους αδύναμους ψυχολογικούς κρίκους που κρύβονται μέσα στο σπίτι. Ο ένας μετά τον άλλο, τα μέλη της παρέας πέφτουν θύμα δαιμονικής κατάληψης και σκοτώνονται μεταξύ τους με την Bebe στο τέλος των αιματοβαμμένων γεγονότων να ολοκληρώνει την σχέση της με τον β' αρσενικό Dylan (καβάλα πάντα, γιατί μάλλον υπάρχει ουρανιοτοξική ρήτρα να μην είναι ποτέ ο άντρας από πάνω) μεταφέροντας του της αντί-θεες δυνάμεις της (απορώ που δεν τον αφήνει και έγκυο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.