Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

AXEGRINDER 666 (2023)

 











Γραμμένο (με τη βοήθεια του Mark Joseph Peer) και σκηνοθετημένο για την Sterling Entertainment από τον σκληροπυρηνικό βιντεά Mattherw A. Peters (HALF DEAD, SAVAGE CHRISTMAS, GRAVEYARD SHARK, EMPIRE STATE OF THE DEAD, THREE DAYS IN THE WOODS 2).

Η ιστορία του "τσεκουροτροχιστή", ή "τσεκουροαλεστή" (και οι δύο δόκιμοι όροι της μετάφρασης ταιριάζουν στον παλαβό με την μουτσούνα σατανικού κλόουν) έχει ξεκινήσει από το 2006 με την πρώτη ταινία της σειράς. Από τότε (όπως και με το άλλο slasher πόνημα της Sterling Entertainment, CAMP BLOOD) έχουν αλλάξει σκηνοθέτες και σεναριογράφοι, αλλά το τσεκουράτο slasher βιντεο-είδωλο του Freddy Palmer και τα παραδοσιακά-σκατένια πρακτικά ειδικά εφέ παραμένουν τα ίδια.

O Freddy (Shawn Uebele - CLARK COUNTY MASSACRE, THREE DAYS IN THE WOODS 2) επιστρέφει από τον τάφο, αυτή τη φορά μετά από ακούσια θυσία ξαναμμένου ταλαίπωρου από υπέρβαρη γκοθού. Ο μανιακός σκοτώνει την πιστή του με συνοπτικές διαδικασίες κοντινού σε στήθη και ξεκινάει το αιματοβαμμένο έργο του για έκτη φορά. Για κακή τους τύχη μια παρέα από επίσης ξεχαρβαλομένους γκοθάδες κάνουν διακοπές στην ηλιόλουστη φύση μήπως και αποθηκεύσουν λίγη βιταμίνη D3 στην σκοτεινή τους ψυχή. Ακολουθεί αντίστροφη μέτρηση κορμιών στο χώμα.

Ο ευφάνταστος μακελάρης πέρα από τσεκουριές ευνουχίζει με γυμνά χέρια και στραγγαλίζει με έντερα τα θύματά του προσδίδοντας σινεσφαγικό κύρος στην προχειρότητα του βιντεο-αντάρτικου μέσα στα δάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.