Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

I'LL BE WATCHING (2023)

 











Γραμμένο από την Eliza Manzini και Sara Sometti Michaels. Σκηνοθετημένο με slasher/εισβολή-σε-σπίτι πινελιές χωρίς ίχνος τρόμου και υπαρξιακής αγωνίας από τον Erik Bernard (παραγωγός στο τηλεοπτικό HOARDERS). Χαμένο αθόρυβα στην Αμερικάνικη διανομή της Uncork'd Entertainment.

H Julie (Eliza Taylor - THE 100) είναι μια νεαρή γυναίκα, πρώην κριτικός τέχνης η οποία έκανε την φανταστική μετάβαση στην πρωτοποριακή καλλιτεχνία βγάζοντας λεφτά από τους πίνακές της (κάτι που συμβαίνει μόνο σε ταινίες). Η ζωή της θα αλλάξει δραματικά όταν η αγαπημένη της αδελφή βρεθεί δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της κατά την διάρκεια της πρώτης προσωπικής της έκθεσης. 

Μήνες μετά θα μετακομίσει μαζί με τον διανοούμενο σύζυγό της Marcus (Bob Morley - THE 100, τόσα χρόνια στο πλατό, παντρεύτηκαν και στην "αληθινή" ζωή) σε μια ακριβή έπαυλη μέσα σε δάσος, μήπως και της επανέλθει η "έμπνευση". O Marcus είναι παιδί-θαύμα στην τεχνολογία (και δεν κατάλαβε ποιος ή τι έβαλε χέρι στο ψηφιακό πορτοφόλι με τα κρυπτονομίσματα) και έχει φροντίσει να προστατέψει το καινούργιο τους σπίτι με ένα πρωτότυπο σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης, θηλυκού γένους (ένα το κρατούμενο στο βάθος του μυαλού), την Hera.

Η Julie αδυνατεί να διαχειριστεί τον χαμό της αδελφής της, γεγονός που σε συνδυασμό με τα ψυχοφάρμακα και τις καθημερινές δόσεις χίπστερ χαλάρωσης με γεμάτες ποτήρες κρασιού δημιουργεί τριγμούς στον γάμο της. Φυσικά ο Marcus έχει γκόμενα και φυσικά το κατεργάρικο "θηλυκό" AI είναι ερωτευμένο μαζί του και προσπαθεί (ως άλλη ζηλιάρα μυθολογική Ήρα) να ξεφορτωθεί την γυναίκα του μέσω πληρωμένου μασκοφόρου στραγγαλιστή (όσο και αν προσπαθεί ο σκηνοθέτης να μπερδέψει τους πάντες εκτός οθόνης για το ποιος είναι ο δολοφόνος και πόσα μπουκάλια κρασί χρειάζεται ώστε να βγεις από το σπίτι και να αρχίσεις να τρέχεις μακριά από τον κίνδυνο). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.