Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ISLAND OF THE DOLLS (2023)

 

Γραμμένο από τον Oscar Wenman-Hyde και άνευρα σκηνοθετημένο από τον Jack E. Bell (CURSE OF HUMPTY DUMPTY 2, DINOSAUR HOTEL 2). Γυρισμένο σε παραλία. Καμία σχέση με το μεξικάνικο νησί του παλαβού με τις κούκλες, παρόλο που είναι στην ίδια ψυχο-παθολογική λογική αντιμετώπισης της καθημερινότητας.

Κάπου στο 1956 άντρας με κούρεμα και ρούχα 2023 βρίσκει ένα νεκρό κοριτσάκι σε ένα παραθαλάσσιο χωριό. Το θάβει αλλά ταυτόχρονα αρχίζει να έχει οράματα με την μορφή της, οπότε αποφασίζει να κλειστεί στο σπίτι του και να εξευμενίσει το ταραχοποιό πνεύμα στήνοντας 1000 κούκλες κατά μήκος του μικρού νησιού. Το πνεύμα φαίνεται πως κατοικεί μέσα στις κούκλες αλλά με το πέρασμα των χρόνων έχασε την δύναμή του από την απιστία των υπόλοιπων κατοίκων. 

Μέχρι που φτάνουμε στο 2023 όπου παρέα άσπονδων τουριστών καταλήγει στο καταραμένο νησί με σκοπό να φτάσει η ανουσιότητα του χαμηλού προϋπολογισμού στο τελικό της στάδιο: αυτό του κατευθείαν-σε-ψηφιακή πλατφόρμα, ούτε καν σε dvd κυκλοφορία.

H Abi Casson Thompson (CUPID, THE CANDY WITCH, RISE OF THE MUMMY, THE MUTATION, SUMMONING BLOODY MARY, CONJURING THE PLASTIC SURGEON 2) είναι η ξανθή αναγνωρίσιμη μορφή του κάστ από ταινίες του Βρετανού βιντεο-πρωτοπόρου Scott Chambers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.