Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

APE VS MECHA APE (2023)

 












H Asylum συνεχίζει την κατευθείαν-σε-μεταμεσονύχτιο-πρόγραμμα-mockbuster-χαμηλού-προϋπολογισμού παράδοση με την κυκλοφορία του πίθηκου εναντίον μηχανο-πίθηκου, σε μια προσπάθεια να ξεγελάσει τους εγκεφαλικά νεκρούς οι οποίοι θα το περάσουν για κάποια άγνωστη συνέχεια του KING KONG

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Asylum-ικό alumni, Marc Gottlieb (PLANET OF THE SHARKS, TRIASSIC WORLD, AQUARIUM OF THE DEAD, MEGALODON: THE FRENZY).

Ο γιγαντιαίος ψηφιακός πίθηκος με το εξωγήινο dna, Αβραάμ (μη ξεχνάμε τους περιούσιους εντολοδότες μας) κρατείται χαλαρά σε ένα τεράστιο πάρκο και απολαμβάνει τις φροντίδες των ανθρώπινων χειριστών του. Ο Αμερικανικός στρατός έχει κατασκευάσει ένα πανομοιότυπο cyberpunk πίθηκο με σκοπό να καταφέρει να κατατροπώσει το τεράστιο φρικιό έτσι και αλλάξει γνώμη και ξεκινήσει την καταστροφή του πλανήτη. Αναμενόμενα η σατανική τεχνητή νοημοσύνη που ελέγχει το σιδερένιο κτήνος παίρνει τις δικές τις αποφάσεις και ξεκινάει τις διαδικασίες εξόντωσης ... 

Ο Tom Arnold (TRUE LIES, EXIT WOUNDS) είναι ο κατά-φαντασίαν Πρόεδρος της Αμερικής, Hamilton. Ο Tom και το κομοδινί μαλλί του κουνιούνται ανήσυχα μεταφέροντας εκτός οθόνης την αγωνία που νιώθει ο δυνατότερος άντρας του πλανήτη όταν έχει να κάνει με δυνάμεις υπεράνω όλων. Ειδικά όταν βρίσκεται περιορισμένος σε ένα νοβοπαν γραφείο αντιμετώπισης κρίσεων και πρέπει να κατευθύνει τα γεγονότα μέσω κινητού τηλεφώνου. Είναι ο ίδιος εξυπνάκιας που είχε κατηγορήσει κάποτε τον Σένσει Seagal πως δεν γνωρίζει αληθινές πολεμικές τέχνες. Τώρα κάνει αρπαχτές για να συμπληρώσει τα συντάξιμα ένσημα σε ταινίες της Asylum, γιατί το συσσίτιο στο Αμερικανικό Σπίτι του Ηθοποιού δεν φτάνει για όλους.

Η δεύτερη διαχειρίστρια κρίσεων μέσω κινητού τηλεφώνου της ιστορίας είναι η Sloane (Anna Telfer - AQUARIUM OF THE DEAD, PLANET DUNE, TOP GUNNER: DANGER ZONE). Είναι κάποιο είδος κρυπτοζωολόγος της Asylum, με ειδικότητα στους ψηφιακούς πίθηκους. Λειτουργεί ως το ερωτικό ενδιαφέρον του τεράστιου πίθηκου αλα KING KONG 1932 και επικοινωνεί μαζί του μέσω χρωματιστών φακών που εκφράζουν διαφορετικά συναισθήματα. Κάποια στιγμή βρίσκεται μέσα στο μηχανικό ανοσιούργημα και καταφέρνει να το αποδυναμώσει κόβοντας στη τύχη διαφορετικού χρώματος καλώδια που κρέμονται από παντού στο εσωτερικό του (το οποίο θυμίζει επικίνδυνα κάποιο τυχαίο δωμάτιο αποθήκης).

Όταν βάζεις το x2 την ταχύτητα του vlc player, όλα γίνονται πιο εύκολα, ειδικά όταν έχεις διάβασμα και άλλες ασχολίες πιο εποικοδομητικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.