Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

SNIPER CORPSE (2019)

 












Στρατιωτικό scifi γυρισμένο στην αποθήκη ενός κήπου, γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Keith R. Robinson (THE UNWELCOME, SILVERHIDE). Γνωστό και ως CORPSE SNIPER

Η Diane Keeley είναι μια ζωντοχήρα η οποία προσπαθεί να ανακαλύψει την τύχη του συζύγου της ο οποίος έπεσε ηρωικά στο πεδίο κάποιας μάχης. Πέρα από ένα αρχίδι τυλιγμένο σε σημαία, το υπόλοιπο σώμα του δεν επέστρεψε ποτέ. 
Το βιντεο-θέαμα της κατά πόδας αναζήτησης ξεκινάει σε ένα δάσος και τελειώνει μέσα σε μια αποθήκη, υποτιθέμενο "αρχηγείο" του στρατού κρίνοντας από τις ευδιάκριτες ταμπέλες που υπάρχουν από έξω. Τα πλάνα είναι στενάχωρα και μονίμως κοντινά (ως καρέ κόμικ) ώστε να απολαμβάνουμε τα troma-κτικά πρακτικά ειδικά εφέ και τις μασίφ αποκριάτικες μουτσούνες των νεκροζώντανων λίγο πριν ανατιναχτούν από τις ψηφιακές ριπές των αυτόματων όπλων. Ο Ελεύθερος-Σκοπευτής-Πτώμα του τίτλου είναι ο χαμένος σύζυγος της Diane ο οποίος ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους λατέξ φετιχιστές νεκροζώντανους στρατιώτες που σουλατσάρουν μέσα στο δάσος φορώντας μάσκα οξυγόνου με φωσφορίζοντα μάτια. Το στρατιωτικό πείραμα βγήκε εκτός ελέγχου και όλα τα μέλη τέθηκαν εκτός λειτουργίας προτιμώντας την αυτοκτονία από την μετά θάνατον περιπλανώμενη ανά τους αιώνες ατίμωση (όπως ακριβώς λειτουργεί και η Βρετανική προφορά των πρωταγωνιστών σε αντιδιαστολή με το θέαμα - δεν είσαι ούτε σε θέατρο, ούτε σε ταινία εποχής, οπότε προτιμάς την αυτοκτονία από την ατίμωση της ολοκλήρωσης της προβολής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.