Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

LOWLIFES (2024)

 










"i'd rather eat pussy than people!"

Γραμμένο από τον Al Kaplan (ZOMBEAVERS, THE DRONE, CRITTERS: A NEW BINGE). Σκηνοθετημένο από τους Tesh Guttikonda (INFLUENCER) και Mitch Oliver (THE DRUID'S HAND).

Τετραμελής λευκή οικογένεια απολαμβάνει την εξοχή τρώγοντας χάμπουργκερς στην άκρη του δρόμου, στη μέση του επαρχιακού πουθενά. Ταξιδεύουν στο μεγάλο άγνωστο μέσα στο παλαιό τους τροχόσπιτο, κληρονομιά από τον παππού. Μέχρι που συναντούν δύο ντόπιους οι οποίοι ψάχνουν έναν χαμένο τους αδελφό και η ένταση του αιμομικτικού τρόμου χτυπάει κόκκινο. Σίγουρα οι άξεστοι άγνωστοι φαίνεται πως έχουν επικίνδυνους σκοπούς μέχρι που μεταφερόμαστε εντός του τροχόσπιτου και η ατμόσφαιρα και οι ρόλοι αλλάζουν ντροπιάζοντας τις τεχνητές προκαταλήψεις δεκαετιών. Οι λόφοι μπορεί να έχουν μάτια, αλυσοπρίονα και μεταλλαγμένους, αλλά η πόλη κρύβει ακόμη πιο μεγαλύτερα καθάρματα!

Ανάμεσα στις δύο οικογένειες, αυτής των πρωτευουσιάνων ελιτιστών κανίβαλων που έχουν βγει παγανιά στην επαρχία και αυτή των απομονωμένων μεροκαματιάρηδων "υπανθρώπων" του μόχθου στην άκρη του πουθενά, βασικοί χαρακτήρες οι οποίοι κινούν τις εξελίξεις καταλήγουν οι δύο κόρες, ανάμεσα στις οποίες αναπτύσσεται και ένα αναμενόμενο λεσβιακό ειδύλλιο μιας και δεν γίνεται να κυκλοφορήσει ταινία χωρίς ίχνος DEI woke σκατίλας μέσα της (ακόμα και σε μια οικογένεια εκφυλισμένων κατά συρροή δολοφόνων/κανίβαλων, το να είσαι σεξουαλικά διαταραγμένος θεωρείται "ανωμαλία", εξ ου και το "προτιμώ να τρώω μουνί από το να τρώω ανθρώπους" επιφώνημα αντίδρασης ενάντια στην πατριαρχία). Οι κυνηγοί παίρνουν στρατηγικά τις θέσεις τους ανάμεσα στα θύματα τα οποία τους φιλοξενούν για την νύχτα καθώς το τροχόσπιτό τους "έμεινε" στον δρόμο, με το ξημέρωμα να βρίσκει μονάχα έναν όρθιο...

Τα πατροπαράδοτα ειδικά εφέ του Todd Masters (στα credits φαίνεται πως είναι ο χαμένος αδελφός "Μελχιόρ" - ένας από τους τρεις εξ ανατολών προσκυνητές του "βασιλέα των Ιουδαίων" στο κατά Ματθαίον ευαγγέλιο για τους ευαγγελιστές φίλους μας) ικανοποιούν τους απαιτητικούς κυνηγούς πηχτού αίματος και το σινεσφαγικό ενδιαφέρον παρέμεινε σταθερό μέχρι και την τελευταία στιγμή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.