Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

WINNIE-THE-POOH: BLOOD AND HONEY 2 (2024)

 












Γραμμένο από τον Matt Leslie και σκηνοθετημένο από τον Rhys Frake-Waterfield (FIRENADO). Περισσότερο αίμα, χαρακτήρες στον δημόσιο τομέα εκμετάλλευσης και χρήματα στην παραγωγή, καθόλου μέλι. Λίγη γλύκα στο τέλος αποκαλύπτει πως θα υπάρχει αέναη συνέχεια του franchise μέχρι σημείου αναγούλας (το 2026 θα βγει το τρίτο μέρος) - και οι δύο ταινίες είναι μέρος του Twisted Childhood Universe, εμπνεύσεως Rhys Frake-Waterfield (μέχρι το 2028 θα ακολουθήσουν ταινίες με Πήτερ Παν, Πινόκιο, Μπάμπι, Χιονάτη, Ωραία Κοιμωμένη και σχηματισμός ομάδας).

Ο Winnie και η παρέα με τους αιώνιους φίλους του επιστρέφουν, με ακόμη περισσότερα animatronic χαρακτηριστικά έκφρασης στα πρόσωπά τους (από την μουτσούνα των 770 δολαρίων της προηγούμενης ταινίας, ακουμπήσαν τα 20 χιλιάρικα προσθετικών). Πέρα από τον αρκούδο μανιακό (ο οποίος χρησιμοποιεί τόσα εργαλεία κατά την διάρκεια των αιματοβαμμένων επελάσεων του που η ταινία θα μπορούσε να λέγεται και "Μπομπ ο Μάστορας: Αίμα και Οξυγονοκόλληση"), εμφανίζονται ξανά ο Γουρούνης, ο Κουκουβάγιας (ο οποίος μοιάζει περισσότερο με γύπα) και ο ανεξέλεγκτος Τίγρης. Όλοι μαζί μεταφέρονται από το ειδυλλιακό τους δάσος σε αστικό τοπίο, με την δράση να διαδραματίζεται από σπίτια μέχρι υπόγεια πάρτι (όπου και ο αριθμός των σωμάτων που πέφτουν διαμελισμένα στο έδαφος ξεπερνάει κάθε προσδοκία).

Ο Christopher Robin (Scott Jeffrey) επιστρέφει αλλά αυτή τη φορά προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε μια μικρή κοινωνία η οποία τον θεωρεί κατά συρροή δολοφόνο. Κάνεις πέρα από τους γονείς του και την παιδική φίλη του/ερωτικό ενδιαφέρον τον πιστεύει πως υπάρχει ένας μανιακός αρκουδάνθρωπος μέσα στο δάσος. Χάνει την δουλειά του στο νοσοκομείο άλλα όχι την διάθεσή του για επίλυση βίαιων εγκλημάτων (μιας και η παρέα των αιώνιων φίλων δεν αργεί να συνεχίσει την σφαγή σε μεγαλύτερη κλίμακα). Όταν η τραγωδία χτυπήσει το σπίτι του, ο Christopher θα αναλάβει δράση, αλλά όταν ένα ανοιγμένο κεφάλι επαναφέρεται με λίγο μέλι και πολλή αγάπη, τότε ο ασταμάτητος αρκουδο-σφαγέας μπορεί να επιστρέφει σε αμέτρητες συνέχειες στην ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.