Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

BAAGHI 2 (2018)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον χορογράφο/ηθοποιό/σκηνοθέτη Ahmed Khan .
Θεωρείται μέσες άκρες η συνέχεια του BAAGHI (2016) - μόνο το γεγονός πως είναι ο ίδιος πρωταγωνιστής ενώνει τις δύο ταινίες .
Είναι remake της telugu ταινίας KSHANAM (2016) .
O Tiger Shroff ( BAAGHI , A FLYING JATT , MUNNA MICHAEL ) είναι ο Ταγματάρχης Ειδικών Δυνάμεων του Ινδικού Στρατού , Ranveer Pratap Singh . Γνωστός ως Ronnie στους φίλους του . Η τέλεια φυσική του κατάσταση , οι υπερφυσικές δυνάμεις του και η άθλια ψυχολογική του υγεία τον κάνουν έναν σύγχρονο Ινδό John Rambo (με μπόνους χορευτικές ικανότητες για να χαλαρώνει η ατμόσφαιρα) . Ο πόλεμος δεν τελειώνει ποτέ για εκείνον .
Ζητάει άδεια 7 ημερών για να βοηθήσει την φίλη του (και πρώην του) Neha .
Βρίσκεται εκτός πολιτισμού τα τελευταία 7 χρόνια αλλά μόλις μαθαίνει πως η παλιά αγάπη του έπεσε θύμα επίθεσης και έχασε την μονάκριβη κόρη της Rhea επιστρέφει πίσω στους ανθρώπους για να επιβάλει τον νόμο του δίκαιου . Είχαν παντρευτεί στα κρυφά για μια μέρα όταν ήταν και οι δυό τους φοιτητές , αλλά ο καρκίνος του πατέρα της Neha ( Disha Patani - KUNG FU YOGA ) την ανάγκασε να ακυρώσει τον γάμο της και να παντρευτεί τον τωρινό σύζυγό της μέσω προξενιού καθώς της το ζήτησε ως τελευταία επιθυμία από το νεκροκρέβατο του νοσοκομείου .
Ο Ronnie κατατάχτηκε στον στρατό για να ξεχάσει και να αφιερωθεί στην μοναδική του πλέον αγάπη , την Ινδία .
Προσπαθεί να βγάλει μια άκρη από την μπερδεμένη ιστορία , αλλά βρίσκει μπροστά του μόνο τοίχους . Φυσικά παραμένει περισσότερες από 7 μέρες στην πόλη της Goa , αλλά απογοητευμένος από μαρτυρίες διαφόρων δευτερευόντων χαρακτήρων αρχίζει να μην πιστεύει πως η Neha είχε όντως μια κόρη που έχασε .
Η κοπέλα απελπισμένη που δεν την πιστεύει κανείς αυτοκτονεί πέφτοντας από το μπαλκόνι του διαμερισματός της στο κενό .
ΛΟΙΠΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ και ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΚΟΣ :
Ο αδελφός του συζύγου της Neha , Sunny ( Prateik Babbar ) είναι ένας βίαιος πρεζάκιας γκάνγκστερ ο οποίος είναι από την πρώτη ματιά ο νούμερο ένα ύποπτος για την απαγωγή .
O Darshan Kumar ( NH10 ) είναι το πλούσιο κάθαρμα που παντρεύτηκε με το ζόρι η Neha για να ευχαριστήσει τον καρκινιάρη πατέρα της , Shekhar . Ο αλήτης είναι ένας κομπλεξικός στήρος ο οποίος φρόντισε να βγάλει την κοπέλα τρελή όταν γέννησε την κόρη της η οποία δεν ήταν δικιά του (αλλά του Ronnie - η σύλληψη έγινε κατά την διάρκεια της πρώτης νύχτας πάθους του σύντομου γάμου τους) . Μισούσε θανάσιμα το παιδί και φρόντισε να δωροδοκήσει μάρτυρες και να κάνει την Neha να πιστέψει πως πάσχει από μετατραυματικό στρες μετά την επίθεση που δέχτηκε μέσα στο αυτοκίνητό της .
Ο επιθεωρητής Loha Singh Dhull ( Randeep Hooda - ONCE UPON A TIME IN MUMBAI , KICK , SULTAN ) , γνωστός και ως LSD είναι undercover αστυνομικός που έχει μετατεθεί στην Goa με σκοπό να την καθαρίσει μια για πάντα από τους πρεζέμπορες . Είναι ο Ινδός Johnny Depp με ερμηνεία που ακροβατεί μεταξύ κωμικής ανακούφισης και πραγματικής εξάρτησης από ναρκωτικά .
Ο Manoj Bajpayee είναι ο Γενικός Επιθεωρητής της Αστυνομίας (GIP) , Ajay Shergill . Πέρα από τον αστυνομικό διευθυντή είναι και υπεύθυνος για την διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή . Διαθέτει απομονωμένο μέγαρο με ιδιωτικό στρατό μέσα στη ζούγκλα . Μετά από το αναμενόμενο βρωμόξυλο που τρώει από τον Ronnie , τον αποτελειώνει με μια σφαίρα ο LSD γιατί ο πονηρός προσπάθησε να τον σκοτώσει πισώπλατα όταν τον παράτησε αιμόφυρτο στο αναδιακοσμημένο του γραφείο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.