Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

TRENCH 11 (2018)


Γραμμένο από τους τηλεδραματουργούς Matt Booi ( DESTINATION FEAR ) και Leo Scherman ( βοηθός σκηνοθέτη στο EXISTENZ ) . Σκηνοθετημένο από τον δεύτερο με έφεση αμαρτιών στα σιχαμένα πρακτικά εφέ που ξεχωρίζουν στο κινηματογραφικό υπο-είδος του body horror και το κρατούν ακόμη ενδιαφέρον ως θέαμα στις μέρες της ψηφιακής κραιπάλης .
Βρισκόμαστε στο τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου , κάπου στο Δυτικό μέτωπο της Γαλλίας .
Οι Γερμανοί σκάβουν βαθιά μέσα στη γη , κάπου στα 100 πόδια (γύρω στα 30,48 μέτρα κάτω από το έδαφος) δημιουργώντας μια πρότυπη υπόγεια βάση 4 ορόφων για άγνωστους σκοπούς κατά τα λεγόμενα της Βρετανικής Αντικατασκοπίας . Μικρή ομάδα σκληροτράχηλων ετοιμάζει αποστολή αναγνώρισης στο μέρος αλλά βρίσκει παντού πτώματα . Όσο προχωράει η κατάβαση στην βάση η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με παραμορφωμένους μανιακούς που φαίνεται πως είναι μολυσμένοι και έχουν μέσα τους παρασιτικά σκουλήκια/ταινίες που τους μετατρέπουν σε αποτρελαμένους δολοφόνους απελευθερώνοντας τα χειρότερα ένστικτα του ανθρώπου .
Υπεύθυνος για την ύβρη εναντίον της φύσης και δημιουργός του Βιολογικού όπλου είναι ο εκλεπτυσμένος προ-ναζί υπεράνθρωπος δόκτωρ Reiner ( Robert Stadlober - ENEMY AT THE GATES ) .
Η καλλιέργια των μικροβίων που είχε αρχικό στόχο τον μαζικό αφανισμό του πληθυσμού των ζωντανών των συμμάχων αλλά αναμενόμενα μεταδόθηκε στους άτυχους στρατιώτες που στελέχωναν την βάση .
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για όλους τους χαρακτήρες καθώς κανείς δεν ξέρει ποιος είναι μολυσμένος και προς τα που πέφτει η έξοδος από τον υπόγειο τάφο με τους είδη αποκτηνωμένους κανίβαλους να τρέχουν ελεγχόμενοι από τις παρορμήσεις που απελευθερώνει μέσα τους ο παρασιτικός οργανισμός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.