Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

LAKE PLACID: LEGACY (2018)


Γραμμένο από τον ηθοποιό Jonathan Walker ( CONTINUUM , VAN HELSING ) και σκηνοθετημένο για το εορταστικό/θεματικό πρόγραμμα του SYFY από τον Darrell Roodt ( CITY OF BLOOD , THE STICK , DANGEROUS GROUND , DRACULA 3000 , PREY ) .
Η ταινία παίχτηκε μεταξύ LAKE PLACID 3 και ROBOCROC (μια φορά στις 9 το πρωί και άλλη μια στις 1 μετά το μεσημέρι στις 28 Μαϊου) .
Μετά το υποτιθέμενο LAKE PLACID: THE FINAL CHAPTER (2012) και το κρυπτοζωϊκό πανηγύρι LAKE PLACID VS ANACODA (2015) , ο τερατώδης (ψηφιακός πλέον) θηρευτής επιστρέφει για άλλη μια φορά στον κυνηγότοπο της λίμνης του τίτλου για να τρομοκρατήσει την φαντασία του κοινού (αφού τα κοντινά είναι σπάνια και γενικότερα εμφανίζεται σπάνια και για μερικά μόνο δευτερόλεπτα μέχρι την σκηνή της τελικής μάχης) και να μοιράσει θάνατο στους ανυποψίαστους πρωταγωνιστές .
Είναι η έκτη (τηλε)ταινία της σειράς , απευθείας συνέχεια (;) της πρώτης ταινίας αγνοώντας όλες τις υπόλοιπες .
Παρέα νεαρών εξερευνητών/ακτιβιστών του διαδικτύου ελπίζουν πως θα σώσουν τον πλανήτη και θα κερδίσουν ταυτόχρονα μερικές χιλιάδες δολάρια αν εμφανιστούν σε μια περιφραγμένη από ηλεκτροφόρους φράχτες κρυφή περιοχή η οποία δεν εμφανίζεται πουθενά στους χάρτες και στο gps για να κερδίσουν έτσι τον σεβασμό και ένα στοίχημα από έναν παλιό τους γνωστό .
Φτάνοντας στο νησάκι που υπάρχει στο κέντρο της μυστήριας λίμνης ανακαλύπτουν μια εγκαταλειμμένη βάση η οποία έχει μετατραπεί με τα χρόνια σε κυνηγότοπο ενός τεράστιου κροκόδειλου που τους υποδέχεται έναν έναν μέσα στο στόμα του .
Ο αρχηγός της εύθυμης παρέας/αποστολής είναι ο σαραντάχρονος Sam ( Tim Rozon - SCREAMERS: THE HUNTING , BEING HUMAN , WYNONNA EARP ) . Θυμίζει ανησυχητικά μουσάτο Casper Van Dien , οπότε η ατμόσφαιρα που δημιουργεί η άλφα αρσενικού παρουσία του χαλαρώνει τον σφιγκτήρα της δράσης από την πρώτη του εμφάνιση .
Η 28χρονη Katherine Barrell ( WYNONNA EARP ) είναι το τελικό κορίτσι της ταινίας και αυτή που αποχαιρετά άνευρα τον κροκόδειλο πριν την έκρηξη . Ούτε ένα "ραντεβού στη κόλαση" , "ρούφα αυτό" , "τράβα γαμήσου κροκόδειλε" , κτλ ...
Οι υπόλοιποι 5 της παρέας καταλήγουν αργά ή γρήγορα στο στόμα του κροκόδειλου , οπότε είναι άνευ σημασίας η περαιτέρω αναφορά στους εξ αρχής άχρωμους χαρακτήρες τους .
Καμέο Εμφάνιση Συνταξιούχου Συμπληρωματικού Χαρακτήρα :
Ο Joe Pantoliano ( THE GOONIES , AMAZON WOMEN ON THE MOON , THE FUGITIVE , THE MATRIX , MEMENTO , DAREDEVIL , SENSE8 ) είναι ο Henderson . Έχει ξεμείνει μόνος στην βάση και παρουσιάζεται ως ρεπόρτερ . Είναι ξεχασμένος κυνηγός ο οποίος δεν καταφέρνει να μείνει ζωντανός για πολύ μετά την πρώτη του εμφάνιση στην ιστορία .
Καταλήγει μισός και αυτός στην φωλιά του κροκόδειλου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.