Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

CHOTTO KAWAII AIAN MEIDEN (2014)

Βασισμένο στο εφηβικό/σαδομαζό/ερωτική κομεντί manga των Makoto Fukami και Alpha Alflayla .
Σκηνοθετημένο από τον ειδικό σε τέτοιου είδους live-action (soft-core) μεταφορές-με-έμφαση-στο-γυμνό-κορμί στην μικρή οθόνη Kota Yoshida ( USOTSUKI PARADOKUSU , ONNA NO ANA "GIRL'S HOLE" , TOFU PRO-WRESTLING ) .
Παρόλο που η ακριβής μετάφραση του τίτλου είναι CUTE LITTLE IRON MAIDEN , η ταινία κυκλοφόρησε στη δύση ως THE TORTURE CLUB (σε κάποια Ελλάδα παράλληλου σύμπαντος θα μπορούσε να έχει κυκλοφορήσει με τον ανάλογο περιληπτικό τίτλο ΙΔΡΩΤΑΣ, ΚΑΤΡΟΥΛΙΟ, ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ Κ ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΕΙΑ αν υπήρχαν ακόμη τίμιες εταιρίες διανομής βιντεοκασσέτας) .
Η Muto Yuzuki ( teen softcore idol Noriko Kijima - LEGEND OF THE DOLL , THE MACHINE GIRL , Z: HATENAKI KIBOU ) είναι έτοιμη για την εμπειρία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα της παρέχει το ειδικό χριστιανικό γυμνάσιο θηλέων "ΙΕΡΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ" . Εκεί θα γίνει αντικείμενο πόθου μιας συμμαθήτριας από μεγαλύτερη τάξη , της Aoi Funaki ( softcore idol Haruna Yoshizumi ) , η οποία μαζί με την Yuri Kobashi (gravure ero idol/ ηθοποιός Yuki Mamiya - WET WOMAN IN THE WIND , MOB PSYCHO 100 , συμπληρωματικό ρόλο σε ένα επεισόδιο του UCHU SENTAI KYURANGER , την τελευταία τηλεοπτική ενσάρκωση των αυθεντικών Power Rangers της Ιαπωνίας ) , θα προσπαθήσει να την πείσει (με εκβιασμό) να γίνει μέλος του σχολικού Κλαμπ Βασανιστηρίων (το οποίο στην πραγματικότητα εκπαιδεύει μυστικά μαθητές για να ακολουθήσουν καριέρα ειδικού ανακριτή/ιεροεξεταστή σε αστυνομία και στρατό) καθώς βλέπει σε αυτήν ένα κρυφό ταλέντο στην άνομη ευχαρίστηση και στην εμπνευσμένη μεθοδολογία της τέχνης του βασανισμού (από τις απαντήσεις που έδωσε η Yuzuki στις εισιτήριες
εξετάσεις , βγήκε αλγόριθμος που την θεωρεί κατάλληλη υποψήφια) . Η αθώα Yuzuki φαίνεται να μην θέλει να έχει καμία σχέση όλες αυτές τις χυδαίες εξωσχολικές δραστηριότητες αλλά όσο περισσότερο χρόνο περνάει στο κλαμπ τόσο αρχίζει να αντιλαμβάνεται την σκοτεινή της προοπτική στο να προκαλεί πόνο . Τα πρωτοετή μέλη του κλαμπ λαμβάνουν μέρος σε "μάχες βασανισμού" με τους εκπαιδευτές τους , με τον πιο αδύναμο να δέχεται κάθε είδους τιμωρία κατά την διάρκεια της άσκησης . Την Yuzuki έχει αναλάβει να σπάσει η Aoi .
Ο εφηβικός λεσβιανισμός στης κλειστής κοινωνίας του παρθεναγωγείου δεν αργεί να κάνει την εμφάνιση του , όπως τα τσισάκια μέσα από το βαμβακερό εσώρουχο με φραουλίτσες της άλλης πρωτοετούς που μοιράζεται την αίθουσα του πόνου μαζί με την Yuzuki , Maika ( σκληροπυρηνική JAV περφόρμερ Mika Yano ) . Η ταινία λιώνει στην θολή γλύκα ενός αμοιβαίου αυνανισμού από τις δύο κοπέλες (Yuzuki + Aoi σε διαφορετικούς χώρους , αλλά σκέφτεται η μια την άλλη) που έχασαν την θέση τους στο κλαμπ λόγω δυνατών συναισθημάτων , μετά την σκληρή τιμωρία της μεγαλύτερης . Η Yuzuki χρησιμοποιεί αντί άλλου οργάνου το σταυρουδάκι της Aoi , επικυρώνοντας την αθώα βασφήμια της στιγμής ενώ στην συνέχεια τελειώνουν και οι δύο τους με κλάμματα .
Μισό χρόνο μετά η Yuzuki είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο της μιλιταριστικής διαστροφής αλλά πρώτα θα πρέπει να τιμωρήσει για μια τελευταία φορά την Aoi αφού της είχε πει ότι δεν την αγαπούσε και το ψέμα τιμωρείται αυστηρά στο Κλαμπ ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.