Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

DEATH RACE: BEYOND ANARCHY (2018)

Γραμμένο από τον Tony Giglio ( CHAOS , TIMBER FALLS , DEATH RACE 2&3 ) και σκηνοθετημένο/γυρισμένο στην Βουλγαρία για την κατευθείαν-σε-dvd αγορά από τον Don Michael Paul ( HALF PAST DEAD , LAKE PLACID: THE FINAL CHAPTER , TREMORS 5&6 , KINDERGARTEN COP 2 ) .
Η οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει εκτροχιαστεί εκτός ελέγχου , με την ανεργία να φτάνει το 21.6 τις εκατό .
Η αστυνομία δεν υπερτερεί σε αριθμούς και η εγκληματικότητα έχει φτάσει στο υψηλότερο ποσοστό .
Ορισμένες πόλεις έχουν γίνει άνδρα διαφθοράς και βίας .
Η κυβέρνηση εξασκεί το δικαίωμα της κυριαρχίας της χτίζοντας ένα τεράστιο τείχος γύρω από μια καταδικασμένη εργοστασιακή πόλη 138 τετραγωνικών μιλίων .
Η σατανική εταιρία Weyland International (μάλλον πολύ πριν γίνει Yutani και αρχίσει να χρησιμοποιεί εξωγήινους ως βιολογικά όπλα) έχει αναλάβει το συμβόλαιο διεύθυνσης και συντήρησης του μεγαλύτερου ιδιωτικού σωφρονιστικού καταστήματος στον κόσμο , γνωστό και ως THE SPRAWL ( ΤΟ ΞΑΠΛΩΜΑ ) .
Ακόμη πιο δυσοίωνο από όλη αυτή την εισαγωγή είναι το γεγονός πως έχουμε να κάνουμε με την τρίτη βιντεο-συνέχεια του remake του DEATH RACE .
O Zach McGowan ( BLACK SAILS , MARVEL'S AGENTS OF SHIELD ) είναι ο σέξι ασυμβίβαστος black-ops σπεσιαλίστας , Connor Gibson . Αναλαμβάνει να παρεισφρήσει ως καταδικασμένος εγκληματίας στην αχανή πόλη/φυλακή υψίστης ασφαλείας και στο κύκλωμα των παράνομων αγώνων για να βάλει τέλος μια για πάντα στην αιματοβαμμένη καριέρα του βετεράνου εγκληματία οδηγού Πρωταθλητή του Αγώνα ΘανάτουFrankenstein ( Velislav Pavlov -  RAPTOR ISLAND , BATS: HUMAN HARVEST , THE SHEPHERD , NINJA , UNDISPUTED III: REDEMPTION , THE EXPENDABLES 2 ) .
Ο Frankenstein ελέγχει την πόλη και η αστυνομία δεν καταφέρνει να τον εξουδετερώσει - η επόμενη λύση μετά το μακελειό ειδικής ομάδας SWAT είναι ο κάπτεν Connor .
Φυσικά πέρα από την υπερβία που χρησιμοποιεί με άνεση στους προκριματικούς αγώνες τύπου αρένας για να γίνει αντιληπτός από τον κυβερνήτη και μπει επιτέλους μέσα σε αυτοκίνητο , ο Connor θα ξαπλώσει άνετα δίπλα στην επίσης ασυμβίβαστη μπαργούμαν Jane ( Christine Marzano - BYZANTIUM ) για να υπάρχει ένα έξτρα αντίβαρο ρομαντικού ερωτισμού στις αχαλίνωτες γυμνόστηθες που χορεύουν στις μέταλ συναυλίες και στα κωλόμπαρα που περνούν την ώρα τους οι απροσάρμοστοι της φυλακής .
Ο Danny Glover είναι ο κουρασμένος συνταξιούχος (ήταν ήδη "πολύ μεγάλος για αυτά τα σκατά" από το πρώτο LETHAL WEAPON , πόσο μάλλον τώρα που έχουν περάσει άλλα 30 χρόνια από τότε) φυλακισμένος που παρακολουθεί τους αγώνες μέσω μυστικού δικτύου υπολογιστών (;) . Αγωνιά μπροστά από οθόνες . Ετοιμάζει επανάσταση εναντίον όλων - κυρίως του κράτους και των πολυεθνικών - και ο Connor γίνεται ο νέος καλύτερος φίλος του αφού κάποιος θα πρέπει να πάρει την θέση του Βασιλιά μετά το τέλος της κυριαρχίας του Frankenstein .
Ο Danny Trejo κάνει για άλλη μια φορά τον εαυτό του . Κάνει πως ενδιαφέρεται για την ροή των γεγονότων παρακολουθώντας τα μέσα από μεγάλες οθόνες - αγωνιά και αυτός όπως και ο Glover . Πρέπει να έχει πεντάλεπτη συμμετοχή στο σύνολο των σκηνών του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.