Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

MILE 22 (2018)


"Οι άνθρωποι κοιμούνται ειρηνικά τα βράδια στα κρεβάτια τους μόνο επειδή σκληροί άντρες είναι έτοιμοι να κάνουν χρήση βιας για χάρη τους .."
- James Silva CIA ( επίσης George "είδα-το-μέλλον-και-είναι-μία-μπότα-πάνω-σε-ένα-πρόσωπο-που-βγαίνει-selfie-στο-instagram" Orwell )
 
Γραμμένο από την Lea Carpenter και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό/παραγωγό/σκηνοθέτη Peter Berg ( THE RUNDOWN , BATTLESHIP , LONE SURVIVOR ) .
Γυρισμένο στην Μπογκοτά της Κολομβίας για λόγους ασφαλείας του συνεργείου (;) αφού η δράση υποτίθεται πως λαμβάνει χώρα κάπου στην επικίνδυνη Ινδονησία (σε ταινίες που η ιστορία εξελίσσεται στην Κολομβία , τα γυρίσματα γίνονται στο Μεξικό για επίσης λόγους ασφαλείας του συνεργείου) .
O λευκός ράπερ/μοντέλο εσωρούχων/ηθοποιός Marky Mark Walberg ( PLANET OF THE APES , MAX PAYNE , TRANSFORMERS 4&5 , LONE SURVIVOR ) είναι ο ελιτ Αμερικανός πράκτορας αντικατασκοποίας της CIA σκληρός άντρας έτοιμος να κάνει χρήση βίας για να κοιμάστε ειρηνικά τα βράδια στα κρεβάτια σας , James Silva - παρασημοφορεμένος με αργυρό σταυρό πρώην πεζοναύτης/ελεύθερος σκοπευτής με 5 επιτυχημένες τουρνέ στο Αφγανιστάν . Έχει τατουάζ τον Winston Churchil και του αρέσει να ασχολείται με την συμπλήρωση δύσκολων παζλ τον ελεύθερο χρόνο του . Από μικρή ηλικία ήταν διαφορετικός από τα άλλα παιδάκια γιατί το μυαλό του έτρεχε πιο γρήγορα - ήταν υπερκινητικός και νευρίαζε εύκολα . Μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα χάνει μητέρα και αδέλφια και μεγαλώνει σε ορφανοτροφείο . Ο στρατός του έδωσε μια κατεύθυνση στην ζωή . Φοράει ένα λάστιχο στο δεξί του χέρι και το τεντώνει όποτε έχει νεύρα .
Είναι η τρίτη επιλογή μετά την αποτυχημένη χρήση των επιλογών της Διπλωματίας και του Στρατού όπως υποστηρίζεται στην αφίσα της ταινίας .
Μαζί με άκρως μυστική ομάδα επίσης σκληροτράχηλων πρακτόρων αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά ενός μυστηριώδη πρώην αστυνομικού εκτός των συνόρων της Ινδονησίας - συγκεκριμένα πρέπει να προλάβουν να φτάσουν όλοι μαζί 22 μίλια μακριά από την Πρεσβεία της Αμερικής για να γίνει η εξαγωγή του πληροφοριοδότη .
Έχουν χαθεί 4 κιλά ραδιενεργού ισοτόπου - γνωστό ως "Σκόνη Φόβου" - που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημιουργία πυρηνικών όπλων ενώ την ίδια στιγμή οι Ρώσοι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μέσα σε ένα κατασκοπευτικό αεροπλάνο κινώντας αόρατα νήματα .
H Lawren Cohan ( η Maggie από το AMC's THE WALKING DEAD ) είναι η Alice Kerr . Δουλεύει συνέχεια για να κοιμάστε ειρηνικά τα βράδια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνει επαφή με την ανήλικη κόρη της (με την μητριά να κερδίζει πόντους πηγαίνοντας σε σχολικές παραστάσεις και φουρνίζοντας cupcakes) . Έχει σχέση αποσυμπίεσης με σεξάκι τις Κυριακές με τον James .
Ο Iko Uwais ( THE RAID ) είναι ο Li Noor , ο μοναχικός πληροφοριοδότης της Alice , πρώην Ειδικές Δυνάμεις , τριπλός πράκτορας . Θέλει να φύγει εκτός χώρας και προσφέρει την τοποθεσία των κλεμμένων υλικών και ψηφιακά αρχεία που αποκαλύπτουν το μέγεθος της διαφθοράς που υπάρχει στην χώρα του . Έχουν 8 ώρες στην διάθεση τους για να τον φυγαδεύσουν στο Αμερικάνικο μεταγωγικό .
Σώζει την ταινία κάθε φορά που βγάζει τις χειροπέδες για να αναλάβει δράση (και πάντα του τις ξαναφοράνε , μάλλον για να τηρήσουν το πρωτόκολλο μεταφοράς) . Μιλάει μερικά αγγλικά ευτυχώς χωρίς Jackie Chan προφορά .
Η αποκάλυψη των προθέσεών του στα τελευταία λεπτά αφήνει ανοιχτά παράθυρα για επόμενη ταινία (οι παραγωγοί θέλουν να κάνουν τριλογία) .
Η Ronda "έπεφτε-πολύ-σφαλιάρα-στο-UFC-και-πήρα-μεταγραφή-στην-θεατρική-στέγη-του-WWE" Rousay είναι η Sam Snow . Ανατινάζεται για να κοιμάστε ειρηνικά τα βράδια .
O John Malcovich είναι Bishop (τα μέλη της ομάδας χρησιμοποιούν σκακιστικούς όρους) . Κατευθύνει την ομάδα πίσω από οθόνες στο κέντρο ελέγχου επιχειρήσεων . Φοράει κοστούμι και πάνινα παπούτσια γιατί είναι πάντα έφηβος στην καρδιά . Αιμορραγεί πάνω στα κουλ παπούτσια του για να κοιμάστε ειρηνικά τα βράδια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.