Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

TRIASSIC WORLD (2018)

Γραμμένο από τον Marc Gottlieb ( PLANET OF THE SHARKS , ALIEN CONVERGENCE ) .
Σκηνοθετημένο από τον Dylan Vox ( SPICY MAN LOVE , TASTE MY MANHOOD IN YOUR MOUTH , HOT JOCKS NICE COCKS VOL.1 κτλ - μετά το σκληρό πορνό με άντρες ήρθε η σειρά της Asylum : TITANIC II , MEGA SHARK VS CROCOSAURUS , BATTLE OF LOS ANGELES , APOCALYPSE POMPEII , GAY CREEPS No.2 για να μη ξεχνιώμαστε , HERCULES REBORN , DEAD 7 , Z NATION ) .
Η γενικότερη ιδέα και το σενάριο της δεύτερης ταινίας του JURASSIC WORLD φεσοποιείται για την απαραίτητη κατευθείαν-σε-dvd μεταφορά της Asylum (τρείς μέρες πριν βγει το FALLEN KINGDOM στους κινηματογράφους - τρόπος κεφαλαιοποίησης στις γνωστές μεθόδους αντάρτικου πόλεων της εταιρίας) .
Επιστήμονες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν δεινόσαυρους (ψηφιακής υφής , στα κοντινά βλέπεις ιδρωμένη λατέξ μαριονέτα του τρόμου με τρεμάμενη κάμερα για να μην καταλαβαίνεις πολλές λεπτομέρειες) . Ο πλούσιος χρηματοδότης έχει την καλή ιδέα να χρησιμοποιούν τροποποιημένα όργανα δεινοσαύρων για να κάνουν μεταμοσχεύσεις σε ανθρώπους (γιατί τι θα μπορούσε να πάει στραβά;) .
Ένας από τους σούπερ-έξυπνους Τριασικούς δεινόσαυρους ο οποίος είναι γεμάτος ανθρώπινες πρωτεΐνες (για της αμφιβόλου παλαιοντολογικής εγκυρότητας δουλειά που ανέφερα παραπάνω) δραπετεύει από το συρμάτινο κλουβί του (κάτι σαν κοντό τυραννόσαυρο σε μέγεθος ράπτορα για να υπάρχει ομοιότητα με τους ράπτορες της κανονικής ταινίας) και σπέρνει , πέρα από Corman-ικό τρόμο , ιό βίας από το δάγκωμά του σε όσους άτυχους γραπώσει μέσα στην αποκλεισμένη από τον έξω κόσμο βάση (οι γνωστοί ατελείωτοι διάδρομοι γενικότερης υπόγειας εγκατάστασης/διαστημόπλοιου/τούνελ υπονόμων/αποθήκης εργοστασίου οδηγούν την δράση στα γνωστά αδιέξοδα και κρατούν τα έξοδα της παραγωγής διαχειρίσιμα)
Οι πρωταγωνιστές έχουν στην διάθεσή τους δύο ώρες να κάνουν ότι είναι να κάνουν για να επιβιώσουν , πριν ξεκινήσει η διαδικασία του Κωδικού 4 . Αν τα ζώα δεν εξουδετερωθούν μέσα σε δύο ώρες μετά την απόδραση από τα κελιά τους , οι πάντες μέσα στο μυστικό εργαστήριο/παραστρατιωτική βάση θα εξοντωθούν από τα αμυντικά αντίμετρα του αυτόματου συστήματος .
Οι δεινόσαυροι αποκτούν ανθρώπινα χαρακτηριστικά σκέψης από τις πολλές πρωτεΐνες στο dna τους και κυνηγούν ανθρώπους που έχουν χάσει την ψυχή τους .
Βιοηθική β' διαλογής στα πάντα μέτριά της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.