Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

6-HEADED SHARK ATTACK (2018)


Γραμμένο από τον Koichi Petesky ( SINISTER MINISTER , MEGALODON ) και σκηνοθετημένο και γυρισμένο στην Νότια Αφρική από τον Mark Atkins ( SAND SHARKS , ANDROID COP , PLANET OF THE SHARKS , EMPIRE OF THE SHARKS ) .
O Brandon Auret ( από συμπληρωματικούς ρόλους στα DISTRICT 9 , ELISIUM , CHAPPIE , πρωταγωνιστής στα TREMORS 5: BLOODLINES , PLANET OF THE SHARKS , EMPIRE OF THE SHARKS ) είναι ο William . Υπεύθυνος μιας πρότυπης στρατιωτικού τύπου/reality κατασκήνωσης διάσωσης γάμων σε ένα άγνωστο νησί , μακριά από τον πολιτισμό αλλά πολύ κοντά σε μυστικά εργαστήρια παραγωγής τεράτων/βιολογικών όπλων (;) .
Τα τέσσερα ζευγάρια ταλαίπωρων που προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους θα πρέπει πρώτα να σώσουν τις ζωές τους όταν εμφανιστεί το κρυπτοζωϊκό φρικιό . Ανάμεσα σε απειλές για μηνύσεις από όλους ο William θα αποδείξει τον ηρωισμό του και θα καταφέρει να σώσει έναν από τους 8 χαρακτήρες που πλατσουρίζουν στα ρηχά νερά και κανένα γάμο .
Ο 6-κέφαλος Καρχαρίας :
Το τερατούργημα του τίτλου φαίνεται να κυκλοφορεί στα νερά της περιοχής από το 1984 . Σε μια άνευρη εισαγωγική σκηνή , το τέρας είχε καταφέρει να ξεκάνει τους απόφοιτους μιας σχολής που παρτάραν άγρια σε αυτοσχέδια πλωτή βάση βιολογικής εξερεύνησης που ισα-ισα φαίνεται να επιπλέει (το οποίο είναι κοντά στην ακτή και όχι στο βάθος που υποδεικνύει με δέος η υποβρύχια κάμερα) .
Τα 6 κεφάλια του , πέρα από συλλογή τροφής (η δίαιτά του αποτελείται αποκλειστικά από ανθρώπους) χρησιμεύουν και για περπάτημα όταν βρίσκεται εκτός θάλασσας (χρησιμοποιεί τα δύο πλαϊνά από κάθε πλευρά ως πόδια) .
Όταν πληγώνεται κάποιο από τα κεφάλια του φροντίζει να το κόβει δαγκώνοντας το με κάποιο άλλο ώστε να αναγεννηθεί μετά από λίγο - έχει μυθικά χαρακτηριστικά αστερία/Ύδρας δηλαδή .
Σε κάποια μελλοντική μετάλλαξη των επόμενων κεφαλαίων της σειράς , θα μπορούσε να έχει κεντρί σκορπιού αντί για ουρά καρχαρία (6-κέφαλος Καρχαριοσκορπιός) , ή να είναι μια μπάλα γεμάτη κεφάλια , τύπου CRITTERS (1986) , κάτι σαν Αχινοκαρχαρίας .
Στα χαρακτηριστικά στάνταρ των ψηφιακών τεράτων του πάνθεον της Asylum , ο καρχαρίας αυξομειώνει το μέγεθός του ανάλογα την σκηνή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.