Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

AIAN GARU: ULTIMATE WEAPON (2015)

Γραμμένο από τον Yasutoshi Murakawa ( ONNECHANBARA: THE MOVIE , JAWS IN JAPAN ) .
Σκηνοθετημένο από τον softcore/exploitation/pinku βιντεά Ken'ichi Fujiwara ( ZERO WOMAN R , SULTRY ASSASSIN: THE APHRODISIAC KILL 1&2 , FEMALE CONVICT SCORPION: JAILHOUSE 41 , LADY NINJA: AOI KAGE ) .
Βρισκόμαστε λίγα χρόνια μετά το 2042 . Η καταστροφή από τα πυρηνικά έχει χτυπήσει για άλλη μια φορά την Ιαπωνία στην οποία δεν υπάρχει πλέον νόμος και τάξη , αλλά μια απέραντη κόλαση ενός συνεχόμενου πολέμου μεταξύ των επιζώντων . Κουμάντο στo λαθρεμπόριο όπλων και τεχνολογίας στις ερημουπόλεις της αποκάλυψης φαίνεται να κάνει η μοναδική εταιρία εισαγωγών από τον έξω κόσμο The 4th Diamond .
H adult performer Kisara Asuka ( AIAN GARU , ULTRAMAN GINGA , HIMEKANO , NAKED HOUSEKEEPER AT YOUR SERVICE , SPORTS PARFAIT , GANGBANG SADISTIC WOMEN REVERSE RAPE MAN ) επιστρέφει ως η Kurisu Saotome , η αινιγματική και πανέμορφη κυνηγός επικυρηγμένων του μέλλοντος η οποία μέσα στον μοναχικό της αγώνα εναντίον της ανομίας προσπαθεί να βρει την χαμένη της μνήμη . Φορώντας μια εφαρμοστή δερμάτινη/ατσάλινη πανοπλία που είναι μέρος του σώματός της και της δίνει υπεράνθρωπες δυνάμεις όταν ενεργοποιείται είναι γνωστή στον υπόκοσμο ως Iron Girl .
Έχει βρει καταφύγιο σε μια ομάδα σεξουαλικά καταπιεσμένων επαναστατών (όταν η μελλοντική Πολιτοφυλακή της χώρας έμεινε με ανοιγμένη από κυλωτάκι μύτη - ανάμεσά τους και γνωστές φάτσες από την adult σκηνή οι οποίοι κρατούν τα πιξελιασμένα μέλη τους μέσα στο παντελόνι αυτή τη φορά και ο μορφονιός Kamen Rider Birth από την τηλεοπτική σειρά KAMER RIDER 000 , Hiroaki Iwanaga - υπάρχει και σύντομη ερωτική σκηνή μεταξύ τους με άγριο χούφτωμα και ελαφρός ντυμένο καβάλημα προς το τέλος της ταινίας) .
Eκεί έχει μια οικογενειακή θαλπωρή παρόλο που δεν θυμάται τίποτε από την προηγούμενη της ζωή  και αναλαμβάνει τις ανάλογες δουλειές σύλληψης επικηρυγμένων όταν τα υπόλοιπα μέλη δεν βρίσκονται σε πολεμικές επιχειρήσεις ή όταν δεν την παρακολουθούν κρυφά να κάνει ντους .
Η Asami ( GUN WOMAN ) είναι η Poison , μέλος της εγκληματικής οργάνωσης SPARTI . Είναι η επόμενη δουλειά για την Kurisu και είναι επικηρυγμένη για 500 δολάρια . Η οργάνωση θέλει την τεχνολογία της στολής για δικούς της λόγους κάτι το οποίο σημαίνει τον θάνατο της Kurisu .
Μονομαχούν με σπαθιά σε μια ξέφρενη tokusatsu χορογραφία . Καμία δεν χάνει τα ρούχα της κατά την διάρκεια της μάχης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.