Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

DEATH KISS (2018)


 
"Πόσα λεφτά έχεις πάνω σου ;
- Έξι ..
- Έξι δολάρια ;
- Έξι σφαίρες !"

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Rene Perez ( THE DEAD AND THE DAMNED TRILOGY , THE BURNING DEAD , PLAYING WITH DOLLS , FROM HELL TO THE WILD WEST , THE PUNISHED ) .
O Ούγγρος σωσίας του Charles Bronson , Robert Bronzi ( FROM HELL TO THE WEST , ESCAPE FROM DEATH BLOCK 13 ) επιστρέφει για να μοιράσει ματωμένη δικαιοσύνη στα αποβράσματα του υποκόσμου , θυμίζοντας τις παλιές καλές μέρες της Cannon Films (τόσο στην απόδοση της δικαιοσύνης πρακτικών ειδικών εφέ και του αντρίκιου μη πολιτικά ορθού σεναρίου , όσο και στην σιλουέτα/σώμα/πρόσωπο που είναι ακριβώς ίδια με αυτά του μακαρίτη) . Συστήνεται ως κύριος Κ . Δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για την ζωή του . Απλά ξέρει πάντα που να βρεθεί και να σκοτώσει αδίστακτους εγκληματίες . Η γκαρνταρόμπα του αποτελείται μόνο από κομμάτια που έχουν φορεθεί στα δύο πρώτα DEATH WISH για να φαίνεται ακόμη πιο αυθεντική η παραίσθηση που παρακολουθεί ο θεατής .
Ο Daniel Baldwin ( HARLEY DAVIDSON AND THE MARLBORO MAN , JOHN CARPENTER'S VAMPIRES ) είναι ο ραδιο-dj της vigilante επανάστασης , Dan Forthright . Φαίνεται να έχει πάντα εσωτερική πληροφόρηση για το που συχνάζουν κακοποιοί και για αυτό τον λόγο όταν δεν κάνει κατήχηση συνείδησης από την συχνότητα του Justice Radio συνεργάζεται με τον άνθρωπο που θα τους δώσει το τελικό "φιλί του θανάτου" .
Ο Κακός :
Ο Richard Tyson ( THE KINDERGARTEN COP , PLAYING WITH DOLLS: BLOODLUST , THE PERFECT WEAPON ) είναι ο αρχηγός συμμορίας μηχανόβιων (που δεν είναι ποτέ ανεβασμένοι πάνω σε μηχανές , γιατί μάλλον οι μηχανές κοστίζουν έστω και για τη μόστρα) , Tyrell . Ο γιος του μπαίνει φυλακή επειδή ένας καινούργιος δεν είχε τα κότσια να σκοτώσει έναν μάρτυρα της δίκης και ο Tyrell τον απειλεί με ευνουχισμό αν δεν του αποδείξει πόσο στυγνός δολοφόνος είναι . Ο αγχωμένος νέος καταλήγει να σκοτώνει τον πατέρα του με ρόπαλο και στην συνέχεια να παρακολουθεί τον Tyrell να βιάζει την σύζυγό του .
Φυσικά ο Κ τυχαίνει να βρίσκεται στο παλιό εργοστάσιο/νεκροταφείο αυτοκινήτων που συμβαίνουν όλα αυτά και ακολουθεί ματωμένη καταδίωξη με τον Tyrell να γλυτώνει (δεν ανεβαίνει ποτέ στην μηχανή του , συνεχίζει να τρέχει μέχρι την επόμενη σκηνή που τον ξαναβλέπουμε σε κάτι χιονισμένα δάση - πάλι έχει πάει με τα πόδια μαζί με τους δύο χαρακτηριστικά μηχανόβιους μπράβους του) .
Μεταξύ των δύο αντρών υπάρχει προϊστορία βίας . Κάποτε είχαν ανταλλάξει πυροβολισμούς μέσα σε ένα σπίτι όπου γινόταν διακίνηση ναρκωτικών . Μια από τις σφαίρες πέρασε την πόρτα και στέρησε τα πόδια σε ένα ανήλικο κοριτσάκι . Ο Κ δεν ξέρει αν ήταν δικιά του η σφαίρα , κάτι το οποίο θα έχει για πάντα βάρος στην συνειδησή του και ελπίζει να ξαλαφρώσει πληρώνοντας τα πάντα για να έχει μια άνετη ζωή η μικρή .
Το Αίσθημα (;):
Η Eva Hamilton ( RUIN ME , OUIJA HOUSE ) είναι η Ana . Ζει μαζί με την ανάπηρη από την μέση και κάτω κόρη της στο νέο τους σπίτι το οποίο έχει αγοραστεί με τα λεφτά που τις έστελνε ένας άγνωστος αποστολέας κάθε μήνα με το ταχυδρομείο . Αναγνωρίζει τον σιτεμένο ευεργέτη της στο πρόσωπο του Charles Bronson K και αρχίζει να αναπτύσσει συναισθήματα τα οποία καταλήγουν σε μερικές αμήχανες σιωπές/στιγμές μεταξύ τους - ο Κ δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα όταν η Ana του δείχνει τα στήθη της επειδή νόμιζε πως ήθελε να τα δει μετά από τόσα λεφτά που της έχει δώσει . Η Ana ήταν ελεύθερο πνεύμα και party girl , κάτι το οποίο της κόστισε ακριβά όταν σε μια προσπάθεια να προμηθευτεί χόρτο έπεσε πάνω σε πυροβολισμούς καθώς βρισκόταν έξω από την πόρτα του dealer της . Η κόρη της έφαγε την σφαίρα και η Ana άλλαξε ζωή .
Δεν ολοκληρώνουν ποτέ την σχέση τους και παραμένουν στο επίπεδο της εφ όρου ζωής οικονομικής στήριξης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.