Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

BLOODY NUN 2 THE CURSE (2021)

 











Γραμμένο και σκηνοθετημένο με 3 χιλιάδες δολάρια κόστους παραγωγής από τον σκληροπυρηνικό βιντεο-σκηνοθέτη/παραγωγό Will Collazo Jr. ( THEATRE OF HORROR , BLOODY NUN , CHAT OF THE DEAD , REVENGE OF THE ZOMBIES ) .

Η ματωμένη καλόγρια του προηγούμενου βίντεο (2018) επιστρέφει για να σπείρει τον τρόμο και τον θάνατο σε έναν οίκο ανοχής - αυτή τη φορά ως viral αστικός μύθος τύπου Candy Man

Αφελείς Youtubers αναλαμβάνουν την δοκιμασία να πουν Bloody Nun τρεις φορές μπροστά από έναν καθρέφτη και τα χαμηλού προϋπολογισμού αποτελέσματα γεμίζουν τα 70 λεπτά της δοκιμασίας να καθίσεις και να τελειώσεις το όλο θέαμα χωρίς να ασχοληθείς με το κινητό σου , ή να τσεκάρεις τα emails σου , ή να καθαρίσεις το σπίτι , να διαβάσεις ένα βιβλίο , κτλ .

Ο Δαίμονας Valak (επειδή δεν βρισκόμαστε στα στούντιο της Blumhouse , εδώ φοράει αποκριάτικα δρακουλόδοντα) έχει ακόμη άγριες διαθέσεις , παρόλο που έχει ήδη χορτάσει από καλόγριες που δεν είναι σίγουρες για την πίστη τους πίσω στην Ανατολική Ευρώπη - αυτή τη φορά το ρίχνει στις πόρνες της Αμερικανικής Ηπείρου - τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η σύνοψη του imdb . Στην πραγματικότητα της οθόνης , μια μεσόκοπη με κόκκινη βελούδινη μπέρτα με γούνα κυκλοφορεί στους δρόμους μιας μικρής επαρχιακής πόλης προσπαθώντας να κολάσει τους περαστικούς που παριστάνουν τους ηθοποιούς μοιράζοντας μήλα και υποσχέσεις . Το σκετσάκι φτάνει στο τέλος του κάποια στιγμή και μεταφερόμαστε σε παραθαλάσσια περιοχή με super drone σταθερή διαφημιστική λήψη τουριστικής περιοχής . Όταν όλοι οι δευτερεύοντες χαρακτήρες μαζευτούν στο διαβόητο Draven's House , έναν οίκο διασκεδάσεως της άγνωστης καινούργιας περιοχής όπου γίνεται πάρτι με γυναίκες - μαζί και ο πρωταγωνιστής συνταξιούχος κυνηγός δαιμόνων ο οποίος σκοπεύει να σκοτώσει δύο τρυγόνια με έναν σμπάρο - ο Valak θα εισβάλει στον χώρο ως τραβεστί ψηλέας με δρακουλόδοντα , βαμμένα μαύρα νύχια και Marilyn Manson μακιγιαζ για να τιμωρήσει τους άσπιλους πελάτες ξεριζώνοντας τους τα πλαστικά γεννητικά όργανα (αφού πρώτα προκαλέσει αμηχανία στην Πατριαρχία βάζοντάς τα στο στόμα του) . Όλοι φαίνονται πιωμένοι και κάνουν χοντράδες περνώντας συνεχώς την λεπτή γραμμή που διαχωρίζει το γύρισμα με την κανονική τους ζωή μέχρι το σκοτάδι να τους πάρει όλους στην αγκαλιά του .

Η σέξι '90s b-video Scream Queen Tina Krause ( από τους 123 τίτλους της αχανούς φιλμογραφίας της παραθέτω χαρακτηριστικά FEMALE MERCENARIES ON ZOMBIE ISLAND , TITanic 2000: VAMPIRE ON THE TITANIC , SLAVE GIRLS ON THE AUCTION BLOCK 1313 , NIKOS THE IMPALER και πολλά πολλά άλλα διαμάντια του ακατέργαστου λεσβιακού-φετιχιστικού β-βιντεο-κυκλώματος ) είναι η Tiffany , μια από τις κοπέλες που εργάζεται στο σπίτι του επίσης δαίμονα (spoiler/ανατροπή) Draven . Δεν συνεισφέρει ιδιαίτερα πέρα από το ανεβάσει την πίεση του θεατή

Σαν να μην έφταναν οι δύο παλαβοί που παριστάνουν τους δαίμονες , γίνεται επίκληση σε καθρέφτη της Bloody Mary , τριτώνοντας με αυτό τον τρόπο το κακό (γούστο) - αλλά μέχρι εκεί - οι τρεις "οντότητες" δεν συναντιούνται ποτέ - αντιθέτως , ο δαιμονικός καλόγριος σε μια τελική προσπάθεια να καταστρέψει ότι καλό υπάρχει πάνω στον πλανήτη , πετάει την στολή και αποκαλύπτει την περούκα , το διχτυωτό κορμάκι και το στρίνγκ κορδόνι πάνω στο στεγνό αντρικό κορμί του επικαλώντας με την σειρά του μια David DeCoteau ατμόσφαιρα στην βιντεοκωμωδία καταστάσεων (η οποία δεν φαίνεται να έχει τέλος , γιατί μετά το πέρας του μεγάλου πάρτι "η καλόγρια είναι ακόμη εκεί έξω") .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.