Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

REDWOOD MASSACRE: ANNIHILATION (2020)













Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον David Ryan Keith ( ATTACK OF THE HERBALS , THE REDWOOD MASSACRE , THE DARK WITHIN ) .

Ο Tom Dempsey είναι συγγραφέας true crime βιβλίων και διοργανώνει άλλη μια ιδιωτική έρευνα των ανεξιχνίαστων εξαφανίσεων/φόνων στην περιοχή όπου χάθηκε η κόρη του Sarah 10 χρόνια πριν με την βοήθεια ενός άγνωστου άντρα ο οποίος τον πλησίασε με σχετικές πληροφορίες για την υπόθεση και αδιάψευστα στοιχεία . Με την βοήθεια της άλλης του κόρης , της Laura , και μερικών καλών του φίλων θα προσπαθήσει να βρει την εξιλέωση που τόσο αναζητεί στην προσπάθεια να μάθει την κατάληξη της Sarah .

Ο Demien Buckler ( DEATH RACERS , CAMEL SPIDERS , GRIMM ) είναι ο μυστηριώδης Max . Το γυμνασμένο ομορφόπαιδο μας έχει φανερώσει εξ αρχής το πόσο ανώμαλος νεκρόφιλος κανίβαλος είναι , αλλά η ομάδα του Tom δεν γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους που τους παρασέρνει μέσα στο δάσος . Υποστηρίζει πως ο αδελφός του είχε χαθεί στην περιοχή και τον ψάχνει . Αναζητά υποτίθεται και ο ίδιος απαντήσεις όπως οι υπόλοιποι . Επιστρέφει την ματωμένη τσουβαλόμασκα στον προκάτοχό της και παίζει το παιχνίδι της γάτας και των ποντικιών με τους καινούργιους του φίλους προσφέροντάς τους ως σφαχτάρια στον σούπερ μανιακό του δάσους .

H Danielle Harris ( HALLOWEEN 4&5 , HATCHET III , THE TOWN THAT DREADED SUNDOWN ) είναι η δυναμική κόρη του Tom , Laura . Με την παρέα να έχει οδηγηθεί σε ένα μυστικό υπόγειο καταφύγιο , ανακαλύπτει έναν φάκελο με φωτογραφίες και αρχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ενός εργαστηρίου παραγωγής slasher δολοφόνων με τις ευλογίες του στρατού . Όλοι οι εξαφανισμένοι/δολοφονημένοι των τελευταίων δεκαετιών έχουν χάσει την ζωή τους από τους μασκοφόρους μανιακούς με τις στρατιωτικές ταυτότητες που παράγονταν εκεί - ένας από αυτούς και ο τρομοκράτης επαρχιώτης που εμφανίζεται στο artwork της αφίσας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.