Τρίτη 12 Απριλίου 2022

RETURN TO SPLATTER FARM (2020)

 










Γραμμένο από τον Jeff Kirkendall . Σκηνοθετημένο με την βιντεοκάμερα να "γυρίζει" από χέρι σε χέρι από τους Jeff Kirkendall ( SHARKENSTEIN , AMITYVILLE EXORCISM , LAND SHARK ) και Mark Polonia ( VIRUS SHARK , NOAH'S SHARK , AMITYVILLE IN SPACE ) .

33 χρόνια μετά τα βιντεο-γεγονότα του SPLATTER FARM (1987) _ το συλλογικό βιντεο-πρότζεκτ των αδελφών Polonia και του Todd Michael Smith , η καφρίλα συνεχίζεται με ακόμα μικρότερο κόστος παραγωγής από την παρέα της Polonia Brothers Entertainment στις αγροτικές εκτάσεις της Pensylvania ! Επειδή ο βασικός μανιακός χαρακτήρας της πρώτης ταινίας είχε πεθάνει έναν χρόνο νωρίτερα , οι σκηνές των "flashbacks" ξαναγυρίστηκαν στην σύγχρονη εποχή του 2019 δημιουργώντας ένα χρονικό βιντεο-παράδοξο . Ο στάβλος της "φάρμας του θανάτου" χρησιμοποιήθηκε και ως εσωτερικός χώρος της Κιβωτού του Νώε στο NOAH'S SHARK (2021) .

Η νεαρή 40χρονη Bobbi ( Danielle Donahue - AMITYVILLE DEATH HOUSE , JURASSIC PREY , QUEEN CRAB , BIGFOOT VS ZOMBIES , AMITYVILLE ISLAND , SISTER KRAMPUS ) κληρονομεί την καταραμένη φάρμα γνωρίζοντας πολύ καλά την αιματοβαμμένη της ιστορία , γεγονός που αποκρύπτει από τους δευτερεύοντες χαρακτήρες/κολλητούς της (και φίλους του Polonia , καθώς οι μουτσούνες τους είναι γνωστές από άλλες του παραγωγές) . Με το που την επισκέπτεται για να περάσουν όλοι μαζί ξέγνοιαστες στιγμές φιλότιμης αγροτιάς και να τσεκάρει την περιουσία της , η σφαγή ξεκινάει για άλλη μια φορά με τον παλαβό μακρινό εξάδελφο (;) Jeremy ( Jeff Kinkendall ) να ξεπαστρεύει όχι και τόσο δημιουργικά τους επισκέπτες .

Ο Ken Van Sant ( PETER ROTTENTAIL , RAZORTEETH , JURASSIC PREY , QUEEN CRAB , BIGFOOT VS ZOMBIES , SHARKENSTEIN , VIRUS SHARK ) έχει τον τιμητικό ρόλο πέρασμα ως ο Σερίφης Jordan . Εμφανίζεται λίγο στην αρχή και λίγο προς το τέλος (62 λεπτά συνολικής δράσης) . Το μαλλί του παραμένει αφράτο κάτω από αυστηρό καπέλο του νόμου καθ όλη τη διάρκεια της ερμηνείας του .

Για "φάρμα του splatter" , το πιτσίλισμα αίματος είναι μηδενικό και η κόπια της ταινίας φαίνεται σχεδόν στερημένη από κάθε ίχνος slasher καφρίλας . Τουλάχιστον βλέπουμε τα γεμάτα σιρόπι γρεναδίνης στήθη της Jennie Russo ( MS. CANNIBAL HOLOCAUST , HOUSE SHARK , SHARK ENCOUNTERS OF THE THIRD KIND , KONGA TNT , CAMP MURDER ) και ικανοποιούμε τον υποσυνείδητο μαμάκια μας πιπιλίζοντάς τα νοερά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.