Σάββατο 30 Απριλίου 2022

TITANIC 666 (2022)












H Asylum (σε συνεργασία με την ψηφιακή πλατφόρμα tubi TV), παρουσιάζει την δεύτερη TITANIC-sploitation περιπέτεια στις βαθιές θάλασσες του κακού γούστου μετά το TITANIC II (2010). Γραμμένο από τους Jacob Cooney ( APOCALYPSE POMPEII, 3-HEADED SHARK ATTACK, 5-HEADED SHARK ATTACK, FLIGHT 666 ) και Jason White ( SCARECROW ). Σκηνοθετημένο από τον Nick Lyon ( SPECIES: THE AWAKENING, ANNIHILATION EARTH, ZOMBIE APOCALYPSE, RISE OF THE ZOMBIES, BERMUDA TENTACLES, HERCULES REBORN, ISLE OF THE DEAD, SHOCKWAVE ).

110 χρόνια μετά το ατυχές παρθενικό ταξίδι του πρώτου Τιτανικού, ο Τιτανικός ΙΙΙ βάζει πλώρη για το άγνωστο με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για φιλανθρωπία - και μιλώντας για φιλανθρωπία εννοώ την αχόρταγη τσέπη του "ερευνητή"/ιστορικού, καθηγητή Hal Cochran ( Jamie Bamber - Apollo Adama στο BATTLESTAR GALACTICA REMAKE ) ο οποίος σκοπεύει να γίνει εκατομμυριούχος πουλώντας τα εκθέματα: Αντικείμενα από το ναυάγιο του πρώτου πλοίου βρίσκονται σε εκθεσιακό χώρο του υπερσύγχρονου τιτάνα, ενώ οι καλεσμένοι/επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το σημείο όπου βυθίστηκαν τα όνειρα εκατοντάδων ανθρώπων και να διασκεδάσουν φορώντας ρούχα εποχής. Influencers θα διαδώσουν το γεγονός στους εκατομμύρια ακολούθους τους, αγοράζοντας και κάτι για να θυμούνται την Livestream εμπειρία. Το τιμόνι της κρουαζιέρας κρατάει στα χέρια της η μαύρη δυναμική καπετάνιος (diversity box ticked) , Celeste Rhoades ( Keesha Sharp - LEPRECHAUN 6: BACK 2 THA HOOD , LETHAL WEAPON TV SERIES , EMPIRE ). Όταν φτάσουν στο σημείο μηδέν, ανεξήγητα γεγονότα, εξαφανισμένοι επιβάτες και θάνατοι του προσωπικού θα την αναγκάσουν να θέσει το πλοίο σε κατάσταση πολιορκίας και να ιδρώσει άγχος μαζί με τους αξιωματικούς της στο κέντρο ελέγχου κρίσεων της Asylum το οποίο λειτουργεί και ως γέφυρα. Δεν υπάρχει καμία επαφή με τη στεριά μιας και οι επικοινωνίες έχουν διακοπεί από άγνωστη αιτία. Η δημιουργική χρήση κινητών τηλεφώνων στον εντοπισμό φαντασμάτων είναι επίσης μάταιη εκτός youtube.

Στο πλοίο υπάρχει και η λαθρεπιβάτης Idina Bess ( Lydia Hearst - CABIN FEVER: PATIENT ZERO, CONDEMNED, Z NATION, THE HAUNTING OF SHARON TATE ) η οποία έχει σχέσεις αίματος με το παρελθόν. Ο καπετάνιος του Τιτανικού ήταν προ-παππούς της και εκείνη σκοπεύει να πάρει ματωμένη εκδίκηση επαναφέροντας τα πνεύματα των ανήσυχων νεκρών στο πλοίο χρησιμοποιώντας μαύρη μαγεία. Τους έκλεψαν τα προσωπικά τους αντικείμενα από το ναυάγιο και τα θέλουν πίσω, στον πάτο της θάλασσας ...

H AnnaLynne McCord ( TRANSPORTER 2, DAY OF THE DEAD, EXCISION, BEVERLY HILLS 90210, SCORNED, GUTSHOT STRAIGHT ) είναι η influencer, Mia Stone. Στα 30 λεπτά γίνεται το δεύτερο θύμα από τους διάσημους επιβάτες. Επιστρέφει ως στραβωμένο φάντασμα στα τελευταία 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.