Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

DUNE WORLD (2021)

 









Γραμμένο από τον σταθερό γραφιά μυστηρίου του PoloniaJohn Oak Dalton (PETER ROTTENTAIL, AMITYVILLE DEATH HOUSE, AMITYVILLE ISLAND, NOAH'S SHARK κτλ.). Χρηματοδοτημένο (αν θεωρείται προϋπολογισμός ταινίας η αγορά μασκών FFP2-V95 για τους φίλους του Polonia που παριστάνουν τους ηθοποιούς έξοδο) και σκηνοθετημένο από τους Αδελφούς Polonia, τους Αδελφούς Wright του σύγχρονου υπό της μπάρας του καλού γούστου ανεξάρτητου σινεμά του φανταστικού. Εύφημη μνεία στο pulp marketing artwork της αφίσας της ταινίας που δεν έχει καμία σχέση με το τελικό αποτέλεσμα.

Το πλήρωμα ενός διαστημοπλοίου (μαζί με υπέρβαρο "ρομπότ" που φοράει λατέξ ασημένιο αδιάβροχο/φόρμα και ανάλογη μάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο από τον εξευτελισμό του στίγματος) βρίσκεται αβοήθητο στην επιφάνεια ενός αφιλόξενου ψηφιακού πλανήτη-ερήμου μετά από ανώμαλη προσεδάφιση του σκάφους του (από δραματική επίθεση με "ψυχικά" πυρά). Μαθαίνουμε για την τύχη της προηγούμενης αποστολής και έχουμε την ίδια τύχη παρακολουθώντας τις αληθοφανείς περιπέτειες του θιάσου μπροστά από μια πράσινη οθόνη γεμάτη πολύχρωμα φίλτρα, επαναλαμβανόμενους διαδρόμους της αποθήκης και των κεντρικών στούντιο της Polonia Bros Entertainment και ακατάληπτη δομή δοκιμής προγράμματος editing. Ο χρόνος δεν περνά ευχάριστα μέχρι το ρολόι να χτυπήσει ακριβώς στα Polonia-κα 65 λεπτά (70 μαζί με τους τίτλους τέλους) διάρκειας του προϊόντος.

Ο πάντα πρόθυμος για εναλλακτική ψυχοθεραπεία Jeff Kirkendall παριστάνει τον μεταποκαλυπτικό μάντη του διαστήματος. Εμφανίζεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα ερμηνεύοντας τους χρησμούς του σεναρίου του Dalton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.