Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

SWIM (2021)

 











Γραμμένο από τον Anthony C. Ferrante (σκηνοθέτη όλων των SHARKNADO και του ZOMBIE TIDAL WAVE) και σκηνοθετημένο για πιο κυριλέ και βαριεστημένο στριμάρισμα στην ελεύθερη εφαρμογή TUBI από τον επίσης Asylum-ικό Jared Cohn (12/12/12, ATLANTIC RIM, LITTLE DEAD ROTTING HOOD, ALIEN PREDATOR). Το μέγεθος του καρχαρία στο artwork της αφίσας δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος του ψηφιακού καρχαρία εντός της ταινίας (το οποίο παραδόξως δεν αυξομειώνεται), γνωστή πρακτική αντάρτικου marketing της Asylum εδώ και χρόνια.

Τετραμελής οικογένεια παγιδεύεται μέσα στο καλοκαιρινό της σπίτι όταν τεράστιο (σχετικά με άλλες ταινίες της Asylum, τους βρήκα λίγο συγκρατημένους στο μέγεθος της κλιματικής ανωμαλίας) τσουνάμι φέρνει αδίστακτο ψηφιακό καρχαρία στο παραμελημένο υπόγειό τους το οποίο βρίσκεται υπό της επιφάνειας της θάλασσας. Οι δρόμοι κλείνουν από την stock footage ξαφνική καταιγίδα, το νερό ανεβαίνει υπό τις ακανόνιστες συνθήκες του Asylum-ικού πεδίου και η δράση χωλαίνει από παντού.

Ο Andy Lauer (SCREAMERS, τεχνικός δορυφορικής κεραίας στο IRON MAN 3) είναι ο παππούς Νώε Σαμψών. Το βιβλικό του όνομα δεν του έδωσε υπερφυσικές δυνάμεις εναντίον του καρχαρία και κατέληξε ψηφιακή κόκκινη μουτζούρα στο απέραντο γαλάζιο του πλημμυρισμένου σαλονιού. 

Ταυτόχρονα με την δράση εντός πλημμυρισμένου σπιτιού, ο πατέρας της οικογένειας (Joey Lawrence - ISLE OF THE DEAD) είναι καθοδόν μαζί με τον πατέρα (ο κρυπτοζωικός Rib Hillis - DINOCROC VS SUPERGATOR, PIRANHACONDA, SHARKTOPUS VS PTERACUDA) της νεαρής γειτόνισσας που έχει καλοκαιρινές περιπτύξεις με τον όχι και τόσο 16χρονο γιο.

Προτείνεται για διπλή προβολή παγιδευμένου σαρκοβόρου σελαχίμορφου σε κλειστό πλημμυρισμένο χώρο με το Αυστραλιανό BAIT (2012).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.