Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

SHARK SIDE OF THE MOON (2022)

 











Γραμμένο με pulp αθωότητα που ισοδυναμεί με άγνοια παταφυσικού κινδύνου από τους Ryan Ebert (SAN ANDREAS MEGA QUAKE, APOCALYPSE OF ICE) και Anna Rasmussen (SANTA CLAWS, JURASSIC SCHOOL, background χαρακτήρας στο SHARKNADO 3). Σκηνοθετημένο για την streaming εφαρμογή TUBI από τους Glenn Campbell (σκηνοθέτης του Asylum-ικού PLANET DUNE και ειδικός εφετζής ταινιών επιστημονικής φαντασίας από το 1979) και Tammy Klein (συν-σκηνοθέτιδα του PLANET DUNE, ειδική εφετζού και ηθοποιός). Η Asylum συνεχίζει να εμπλουτίζει με αυθεντικούς τίτλους αταβιστικής επιστημονικής φαντασίας την εφαρμογή κινητής ταινιοθήκης χειρός.

Αμερικανική διαστημική αποστολή εκτοξεύεται προς το φεγγάρι για τέρψη της επιστημονικής κοινότητας και καλυτέρευση της ανθρωπότητας (μόνο σε οθόνες η διαστημική πορεία του είδους, σκιές στη σπηλιά του Πλάτωνα). Αυτό που δεν ήταν ικανοί να φανταστούν ποτέ είναι πως θα συναντούσαν στην "καρχαριανή" πλευρά του φεγγαριού Ρώσσους Καρχαριάνθρωπους!

Κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου, η Ομοσπονδιακή Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Σατανικών Κομμουνοκρατών είχε προσπαθήσει να δημιουργήσει υπερ-στρατιώτες φτιάχνοντας υβρίδια ανθρώπων-καρχαριών. Τα πλάσματα δραπέτευσαν και βρέθηκαν με σεναριακές διαδικασίες εύκολου εκτοπισμού στην καρχαριανή πλευρά του φεγγαριού (δεν ακούγεται το ίδιο αστείο την δεύτερη φορά).

40 χρόνια αργότερα, οι Καρχαριάνθρωποι έχουν δημιουργήσει δικό τους πολιτισμό και ετοιμάζονται να κατακτήσουν την μητέρα Γη η οποία του έδιωξε κακήν κακώς από την αγκαλιά της. Έχοντας έτοιμα ψηφιακά έμβρυα για στρατό εισβολής μέσα σε αμνιακούς σάκους, το μόνο που τους λείπει είναι ένα μέσο μεταφοράς - το οποίο μόλις κατεύθασε και είναι γεμάτο νωθρούς Αμερικάνους!

Μαζί με τους Αμερικάνους, επιχειρεί σε green-screen περιβάλλον μηδενικής βαρύτητας και ο Ρώσσος επιστήμονας Sergei (Ego Mikitas - THE OA, DC'S LEGENDS OF TOMMOROW, MEGALODON, NAZI OVERLORD), ο άνθρωπος ο οποίος έφτιαξε τους Καρχαριανθρώπους και τους οδήγησε στην εξορία σώζοντας τον πλανήτη  δεκαετίες νωρίτερα. Μαζί με την υιοθετημένη κόρη του (;), Akula (καρχαρίας στα Ρωσικά) κυνηγούν τις ανθρωπόμορφες χίμαιρες με αυτοσχέδια John Carter καμάκια, ενώ αναπνέουν μια χαρά στην μηδενική ατμόσφαιρα του Φεγγαριού (μόνο με ρινικούς καθετήρες, γυαλιά εργασίας και χωρίς στολή). Η ανθρωπότητα έχει μόλις 88 λεπτά να γλυτώσει από την βίαιη καταστολή που θα επιβάλουν οι τριπλές σειρές δοντιών των εξωγήινων κατακτητών. Αν βάλεις την ταχύτητα του vlc player στο x1.50 γλυτώνεις γύρω στα 25 λεπτά "πραγματικής" ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.