Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

PREY (2022)

 










Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Dan Thachtenberg (10 CLOVERFIELD LANE, BLACK MIRROR, THE BOYS) ως διασκευή του ιστορικού μύθου της Παλαιάς Διαθήκης της φυλής του ('Α Σαμουήλ 17), Δαβίδ και Γολιάθ (executive producer Ben Rosenblatt) αποκλειστικά για ιθαγενείς Comanche και την συνδρομητική πλατφόρμα HULU - επίσης διαθέσιμο στην συνδρομητική πλατφόρμα Disneφ+, αφού πλέον και η 20th Century Fox ανήκει στον/η/ο αδηφάγο 100βαθμο Τεκτονικού Τύπου Μέμφις-Μισραϊμ τρωκτικό ως 20th Century Studios (γιατί ο Ποντικός έχει πάει ένα βήμα παραπάνω από τον απλό τεκτονισμό των 33 βαθμών και τρώει ένα-ένα τα "αλεπουδάκια"). 7η ταινία της σειράς και ακόμη καλύτερη κωμωδία μετά το PREDATORS (2010) και το remake του WEST SIDE STORY (2021).

Βρισκόμαστε κάπου στο 1719, στις Βόρειες πεδιάδες της Αμερικανικής Ηπείρου. Παρακολουθούμε την καθημερινότητα μιας μικρής φυλής Ιθαγενών Comanche, κάπου στο αχανές κινηματογραφικό ειδύλλιο της άγριας φύσης (ευτυχώς όλα είναι γυρισμένα στα αθάνατα βουνά και όχι σε κάποιο green-screen κολαστήριο της Disneφ κάπου στη Κίνα). Η νεαρή Naru (η οικολόγος ακτιβίστρια με ψηφιακό βιογραφικό μικτής εθνότητας από Ασία/Ευρώπη/Ισπανία η οποία βρίσκεται επίσης στην Ευρώπη και Ιθαγενών Sioux της Αμερικής, όσων έχουν απομείνει δηλαδή ακόμη, Amber Midthunder - DEADLY SPECIES, LEGION, ROSWELL NEW MEXICO), αντί να ακολουθήσει την φυσιολογική ροή του φύλλου της μέσα στη φυλή και να γίνει θεραπεύτρια/βοτανολόγος, γίνεται αδίστακτη κυνηγός που δεν χρειάζεται την βοήθεια κανενός άντρα όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με ακόμη πιο αδίστακτο κυνηγό από το μακρινό διάστημα (πίσω από το Make-up και τα προσθετικά του όχι ακόμη Τζαμαϊκανού εξωγήινου βρίσκεται ένας λευκός άντρας πρώην μπασκετμπολίστας) και ακόμη πιο σατανικούς τοξικούς λευκούς άντρες από την άλλη μεριά του μεγάλου ποταμού! Επίσης έχει μαζί της για ψυχολογικό εξαναγκασμό συμπάθειας του χαρακτήρα της και έναν όμορφο σκύλο - ακριβώς όπως και οι μοντέρνοι ζητιάνοι που αράζουν τελευταία στους δρόμους παρέα με σκυλιά ακριβής ράτσας για να βάλεις το χέρι στη τσέπη πιο αβίαστα, να φάει κάτι το καημένο το ζωάκι - όχι αυτό με τα πεσμένα δόντια από το σίσα, το άλλο. Η κωμωδία ολοκληρώνεται όταν η μόνη, αλλά ποτέ αβοήθητη, Naru καταπίνει κάτι πορτοκαλί αντιβιοτικά λουλούδια που προκαλούν υποθερμία ώστε να είναι αόρατη στην θερμική κάμερα του εξωγήινου NRA χομπίστα. Όταν κάποιος υποφέρει από υποθερμία δεν είναι σε θέση να κουνηθεί και να αναπνεύσει, πόσο μάλλον να πηδάει από κλαδιά δέντρων ύψους 5 μέτρων, να βρίσκει πάντα τον στόχο του και να μάχεται με mma/cravmaga ευκινησία μέσα σε βούρκο. Το υπόλοιπο καστ είναι ψηφιακά άγρια ζώα, άντρες, κάτι το οποίο δεν μας ενδιαφέρει - και ιθαγενείς, κάτι το οποίο μας προκαλεί δάκρια συγκίνησης για αυτόν τον αδικοχαμένο λαό.

Παράρτημα: Οι σατανικοί Γάλλοι αποικιοκράτες/λαθροθήρες γούνας βίσωνα καπνίζουν πούρα, κλείνοντας χωρο-χρονικά το μάτι στους bodybuilders πολεμιστές της ελευθερίας της πρώτης ταινίας πίσω στο 1987. Για ιστορικούς λόγους απλά αναφέρω πως αυτοί οι φιλικοί τύποι με τα φτερά που ήταν ένα με την φύση και έτρωγαν σάρκες νεκρών (βλέπε τελετουργικό των κανιβάλων Hamatsa της φυλής Kwakwaka'wakw από κανένα βιβλίο σχετικό με το θέμα και όχι από τη ΣΙΩΝ-pedia), πριν αρχίσουν να μιλούν στα οράματα του Jim Morrison στην έρημο και να μοιράζουν ξύλινα πούρα σε σαλούν και καζίνο, βρίσκονταν σε μόνιμο πόλεμο με τις γειτονικές τους φυλές, τους Λευκούς Σατανάδες και τους Μεξικάνους ενώ παράλληλα αφομοίωναν βίαια τους αιχμαλώτους τους στην κοινωνία τους (βλέπε την αποικία Roanoke για περισσότερα "άλυτα" μυστήρια εξαφάνισης πληθυσμών) - έτσι προς πικάντικη/εφήμερη γνώση και συμμόρφωση σχετικά με αυτή τη λατρεμένη πολυπολιτισμικότητα (που στην ουσία είναι μάντρωμα πολλών φυλών και όχι "πολιτισμών") που προωθεί η Soros Travels & Tours, ο Ποντικός και τα woke ερπετά πίσω από τις κάμερες της πραγματικότητας που σε περιτριγυρίζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.