Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

ALL HALLOW'S EVE TRICKSTER (2023)

 











Ανθολογία τρόμου (καμία σχέση με την ALL HALLOWS EVE slasher-ο-διλογία) γραμμένη και σκηνοθετημένη από τους: Francesco DePinto, Phil DeSanti, Jean-Paul DiSciscio, Evan Gorski, Mike Hickey, Francisco Lacerda, Dan Laz Lazarovits, Evan Tramel, Amarino Franca, Fay Emmolo-Johnson και Evan Tramel.

Ταξιδιώτης καταφθάνει σε καταραμένο βενζινάδικο κατά την διάρκεια εορταστικής νύχτας του Halloween. Καταλήγει παγιδευμένη μέσα σε ένα ξύλινο κιβώτιο, σφαχτάρι προς θυσία, παρακολουθώντας μέσα από μια μικρή τρύπα μια σειρά ταινιών μικρού μήκους (οι περισσότερες γυρισμένες το 2019-2021) παρέα με τα stop-motion/cgi ανοσιουργήματα που την έχουν απαγάγει από τον πραγματικό κόσμο.

THAT HALLOWEEN (γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Mike Hickey): 

Κοριτσάκια μασκαράδες αράζουν σε "στοιχειωμένο" σπίτι και μας σπάνε τα αρχίδια με την εξυπνακίστηκη πολυλογία 30άρη την ώρα που παρακολουθούν μετατοπισμένα στον χρόνο την δολοφονία ενός άνδρα.

PRETTYFACE (γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Francesco DePinto + Fay Emmolo-Johnson):

Μασκοφόρος κατά συρροή δολοφόνος αποδεκατίζει ομοφυλόφιλους και λοιπούς απροσάρμοστους καλύπτοντας στην συνέχεια με make-up τα πρόσωπά τους.

POOR GLENNA (γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Jean-Paul Disciscio):

Κατακαημένη ηλικιωμένη μάνα προσπαθεί να ταϊσει με αίμα τον μονάκριβο γιό της ο οποίος έχει μεταμορφωθεί σε ένα αποτρόπαιο πλοκαμοειδές τέρας που κατοικεί μέσα σε μια μπανιέρα του υπογείου του σπιτιού της. Κάπου υπάρχει κάποιος συμβολισμός που μάλλον μου διαφεύγει.

NAGUAL: THE SIN EATTER (γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους Phil DeSanti και Dan Laz Lazarovits):

Μυθικό τέρας που αλλάζει μορφές προειδοποιεί επιζώντα να μην μιλήσει πουθενά για την ύπαρξή του αλλά κάποιος δεν μπορούσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Ακολουθεί σφαγή σε σαλούν και δημιουργία νέου μυστικού. Αν εξαιρέσεις την διαφορετική εποχή άγριας δύσης, θυμίζει έντονα το LOVER'S VOW, την τρίτη ιστορία από το TALES FROM THE DARKSIDE: THE MOVIE (1990).

WITCH HUNT (γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Evan Gorski):

Εξυπνάκιας κάνει διαδικτυακές φάρσες σε πρώην συμμαθητές του και καταλήγει κρεμασμένος στο κεφαλόσκαλο της κεντρικής εισόδου του σπιτιού του.

KARAOKE NIGHT (γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους Amarino Franca και Francisco Lacerda):

Αρκουδιάρης προσπαθεί να γαμήσει τραγουδίστρια σε ξεπλυμένο μπαρ του τρόμου και καταλήγει σοδομισμένος από μονόφθαλμο τέρας στον εξωτερικό χώρο του νυχτερινού κέντρου αλα Troma. Τέρας και τραγουδίστρια είναι καλά φιλαράκια και μοιράζονται τα κέρδη που είχε κρυμμένα στο παντελόνι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.