Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

BAD CGI GATOR (2023)










Η FULL MOON FEATURES παρουσιάζει άλλη μια φαρσοκωμδία στο μετα-εξυπνακίστικο ύφος των BAD CGI SHARKS (2019), BIG BAD CGI MONSTERS και BAD CGI WEREWOLVES! Γραμμένο από τον έτερο βιντεο-καππαδόκη Zalman Band (γιο του Charles Band) και σκηνοθετημένο από τον Danny Draven (DARK WALKER, URBAN EVIL, ALIENS GONE WILD, THE DEAD REBORN, WEEDJIES: HALLOWEEN NIGHT)

Αντιπροσωπευτικό δείγμα νεαρών καθυστερημένων της γενιάς Ζ ταξιδεύει στην μεγάλη άγνωστη ύπαιθρο με σκοπό να αποθανατίσει όμορφες στιγμές αλκοολισμού και προγαμιαίου σεξ προς τέρψη των ψηφιακών τους ακολούθων. Σε μια προσπάθεια επαναστατικού κλασίματος αρχιδιών του καπιταλισμού και της πατριαρχίας πετάνε τα laptop τους σε κοντινή λίμνη. Το viral αποτέλεσμα είναι να μεταλλαχθεί ένας μικρός κροκόδειλος σε ψηφιακό τερατούργημα που διψά για αίμα. Ευτυχώς το θέαμα διαρκεί κάτω από μια ώρα και υπάρχουν μερικές καλές στιγμές κρυπτοζωικής/slasher καφρίλας.

Ο Κροκόδειλος της κακιάς CGI ώρας (η Asylum μας έχει γαλουχήσει σε πιο σκληρά θεάματα, οπότε δεν έκανε τόσο κακή εντύπωση):

Το μικρό αμφίβιο αρχικά δεν λέει και πολλά πράγματα αλλά όταν έρχεται σε επαφή με τον ηλεκτρισμό της μπαταρίας από τα laptops αρχίζει να μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο. Σουρεαλιστικό χαρακτηριστικό του είδους είναι πως ο συγκεκριμένος κροκόδειλος μπορεί και στέκεται στα δύο πισινά του πόδια και να αιωρείται (;) στον χώρο με βουδιστική άνεση. Το μέγεθός του διαρκεί όσο διαρκεί και η ζωή των μπαταριών που καταναλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.