Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

JURASSIC SHARK 3: SEAVENGE (2023)

 











Η Polonia Brothers Entertainment παρουσιάζει, αλλά δεν διασκεδάζει όπως υπόσχεται το όνομα της εταιρίας. Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ειδικό κρυπτοζωολόγο Mark Polonia (SHARKENSTEIN, LAND SHARK, VIRUS SHARK, NOAH'S SHARK, SHARKULA, DOLL SHARK, COCAINE SHARK).

Ο καρχαρίας/μαριονέτα χεριού επιστρέφει για άλλη μια φορά και τα κοντινά πάνω στο γυαλί της κάμερας δεν παραμυθιάζουν κανέναν για το μέγεθός του. Το ξεδιάντροπο artwork της αφίσας επίσης δεν ξεγελάει κανέναν, μιας και υπάρχει περισσότερη δράση εκεί παρά στα 70 λεπτά διάρκειας της βιντεο-φάρσας του Polonia. Το Polonia-verse ενώνεται σε μια ανώμαλη μοναδικότητα συμπάντων και στην ταινία εμφανίζεται ο καρχαρίας από το SHARKENSTEIN (2016), έτσι χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. H "ιστορία" της "θαλασσεκδίκησης" συνεχίζεται απευθείας από εκεί που τελείωσε το δεύτερο μέρος μετά την "καταστροφή" της πλωτής πλατφόρμας εξόρυξης πετρελαίου - ο πίνακας μεγάλης αξίας επιπλέει μάλλον ακόμη κάπου στο νερό. Μπορεί επίσης να μπέρδεψε τις συνέχειες μέσα στο κεφάλι του σε ζωντανό χρόνο μαγνητοσκόπησης ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος. O Jeff Kirkendall επιστρέφει ως ο τρελός ναζί επιστήμονας Klaus, μαζί του και το παρεάκι από όλες τις προηγούμενες ταινίες του Polonia σε ρόλους χαλαρού σαββατοκύριακου αμηχανίας μπροστά σε μια κάμερα.

Ο "ΙΟΥΡΑΣΙΚΟΣ" ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ: 

Το χιλιοχρησιμοποιημένο τσαλακωμένο πλαστικό πτερύγιο συνεχίζει να προκαλεί τρόμο στα ρηχά νερά της πισίνας όπου παλεύουν με τα "κύματα" τα θύματά του κατά φαντασίαν καρχαρία. Στο ένα πλάνo παρουσιάζεται ως asylum-ικό αυξομειωμένων διαστάσεων ψηφιακό δημιούργημα της κακιάς ώρας, σε άλλο ως ο ενωμένος με συνδετήρες prop καρχαρίας του Sharkenstein και σε κάποιο άλλο ως η κλασική μαριονέτα χειρός του σκηνοθέτη μπροστά από τον φακό της φορητής κάμερας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.