Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

THE NIGHT THEY CAME HOME (2024)

 











Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον παραγωγό τηλε-περιπετειών των αρχών της δεκαετίας 2000-2010 Paul G. Volk (EXECUTIVE TARGET, AVALANCHE, EPICENTER, FIRETRAP, PHASE IV, CROSS WARS). Βασισμένη στην αιματοβαμμένη δράση της συμμορίας ημίαιμων υπανθρώπων από τις 30 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Αυγούστου 1895. Η dime novel περιπέτεια αποτυπώθηκε στο σελιλόιντ  για πρώτη φορά με το HELL ON THE BORDER (2019) και ο εξευγενισμός του κρετινικού προσωπείου των απροσάρμοστων συνεχίστηκε με τον ομορφάντρα Idris Elba στο netflix-ικό ρατσιστικό ξέπλυμα THE HARDER THEY FALL (2021). Σε αυτή την ενσάρκωση του θεάματος απολαμβάνουμε κυρίως ψηφιακά πιστολίδια.

Εξοργισμένοι αφρικανο-ινδιάνοι αρπάζουν τα όπλα και αποφασίζουν να τρομοκρατήσουν τους λευκούς σατανάδες σκοτώνοντας και βιάζοντας στον διάβα τους. Το ηρωικό τους ανδραγάθημα κράτησε γύρω στις 5 μέρες με τα BLM όνειρα τους να καταλήγουν κατρουλιό στα χεσμένα τους παντελόνια την στιγμή που ο βρόχος της εκτελεστικής αγχόνης με τη βοήθεια της βαρύτητας τους σπάει το σβέρκο.

Γνωστές Μουτσούνες/Marketing Δόλωμα στο Artwork της Αφίσας:

Ο Brian "David" Austin Green (BEVERLY HILLS 90210) είναι ο Chuck Palmer. Χριστιανός/λευκός σατανάς/πατέρας που απαγχονίζεται μπροστά στον γιο του επειδή οι πρόγονοί του έκλεψαν την γη από τους αγριανθρώπους με μπιχλιμπίδια και καθρεφτάκια και η ανθρωπότητα έχασε την ευκαιρία να επωφεληθεί από το διαστημικό πρόγραμμα των Cherokee. 

Ο Danny "Machete" Trejo σε άλλη μια "και ο Danny Trejo" στιγμή της καριέρας του. Κάνει τον Νεκροθάφτη ο οποίος λειτουργεί ως ο αφηγητής της ιστορίας σε δύο-τρεις σκηνές που τον παρακολουθούμε να απολαμβάνει καλό κονιάκ από το πάνω ράφι του σαλούν.

O Robert Carradine (REVENGE OF THE NERDS) είναι ο λαθρέμπορος οινοπνευματωδών Bart. Τα καλόπαιδα τον εκτελούν γιατί πουλούσε στους προγόνους τους νοθευμένο ουίσκι στην τριπλάσια τιμή από ότι στους λευκούς σατανάδες. 

Ο καρατερίστας Tim Abell (κομπάρσος σε καμιά 15αριά '90ς σεξο-περιπέτειες, AGENT RED, INSTINCT TO KILL, THE CURSE OF THE KOMODO, GARGOYLES, BATTLE OF LOS ANGELES, SUPER SHARK, MEGA SHARK VS KOLOSSUS, Ζ ΝΑΤΙΟΝ, aditional crew στα WHITE HOUSE DOWN, INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE, SUICIDE SQUAD) είναι ο marshall Heck Thomas. Δεν κατάλαβα αν η αλευρόκολλα συγκρατούσε ακέραιο το βιομηχανικής επανάστασης μουστάκι του μέχρι το τέλος της ταινίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.