Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

MEGALODON: THE FRENZY (2023)

 











Γραμμένο από το συνδυαζόμενο κρυπτοζωικό/παταφυσικό ταλέντο των Bill Hanstock (3-HEADER SHARK ATTACK, 5-HEADED SHARK ATTACK, ALIEN PREDATOR, ARCTIC APOCALYPSE), Ryan Ebert (SAN ANDREAS MEGA QUAKE, APOCALYPSE OF ICE) και Marc Gottlieb (TRIASSIC WORLD, AQUARIUM OF THE DEAD, APE VS MECHA-APE). Σκηνοθετημένο από τον Brendan Petrizzo (MONSTER HUNTERS, DEVIL'S TRIANGLE, METHGATOR).

H Asylum συνεχίζει την φρενίτιδα με την τρίτη ταινία στη σειρά σχετική με φρικαλέους ψηφιακούς μεγαλόδοντες εναντίον όλων. Αυτή τη φορά ο αριθμός των τεράτων είναι μάλλον πάνω από πέντε.

Τον ρόλο του απο-μηχανής-διασήμου-συνταξιούχου αναλαμβάνει αποκλειστικά ο βετεράνος καρατερίστας Eric Roberts (BEST OF THE BEST) μετά τον ηρωικό θάνατο στην προηγούμενη ταινία (και τον πραγματικό εκτός οθόνης) του Tom Sizemore. O Eric είναι ο Πλωτάρχης Sharp, ο καπετάνιος του USS King, το οποίο έχει τα μαύρα του τα χάλια μετά την μάχη με το ψηφιακό φρικιό της προηγούμενης ταινίας. Αυτός και άλλοι 4 κομπάρσοι με πεζοναυτικές παραλλαγές (τόσοι έχουν "επιζήσει" από το πλήρωμα) θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ακόμη περισσότερους μεγαλόδοντες με τον χρόνο να κυλά εναντίον τους - πάνω σε ένα σκουριασμένο παροπλισμένο πλοίο που χρησιμοποίησαν για το γύρισμα. Ο 68χρονος Eric δίνει μάχη να κρατήσει τα κατάλευκα δόντια του μέσα στο στόμα του δίνοντας διαταγές στο κόκκινο bat-τηλέφωνο μέσα από το γεμάτο φωτάκια που αναβοσβήνουν κέντρο ελέγχου, αλλά και σε κοντινά πλάνα στον ανοιχτό χώρο του ακινητοποιημένου πλοίου.

Η Caroline Williams (THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE PART 2 & 3, STEPFATHER II, HATCHET III, SHARKNADO 4) είναι η Δόκτωρ Rylie Clark. Κατά την διάρκεια άντλησης γεωθερμικής ενέργειας από υποβρύχιο ηφαίστειο με λεηζεροτρύπανο από βαθυσκάφος, απελευθερώνει οικογένεια ψηφιακών μεγαλόδοντων θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την πλωτή ερευνητική πλατφόρμα, όσο και ολόκληρη τη δυτική ακτή της Αμερικανικής Ηπείρου. Την βλέπουμε κυρίως πάνω σε καρέκλα gamer να προσπαθεί να ερμηνεύσει τρόμο/ένταση/αγωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.