Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

V/H/S/99 (2022)

 











H SHUDDER ORIGINALS παρουσιάζει την πέμπτη ταινία της σειράς μιας και η προηγούμενη (V/H/S/94) τα πήγε πολύ καλά στο streaming κοινό της πλατφόρμας και τα μάτια του παραγωγού Josh Goldboom χτύπησαν tilt με το σήμα του δολαρίου μέσα τους. Αυτή τη φορά βρισκόμαστε στα τελειώματα της δεκαετίας του '90. Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους: Maggie Levin, Johannes Roberts (ROADKILL, 47 METERS DOWN, RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY), Zoe Cooper (BLISS, V/H/S/85), Flying Lotus, Chris Lee Hill, Tyler McIntyre, Vanessa Winter, Joseph Winter (DEADSTREAM).

1. Shredding (γραμμένο και σκηνοθετημένο από την Maggie Levin):

Μετα-grunge-o-απροσάρμοστοι πάνε σε ένα εγκαταλελειμμένο νυχτερινό κέντρο με σκοπό να παίξουν την απαράδεκτη μουσική τους στην ίδια σκηνή με ένα γυναικείο συγκρότημα όπου τα 4 μέλη είχαν χάσει τραγικά την ζωή τους σε ξέσπασμα φωτιάς.

2. Suicide Bid (γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Johannes Roberts):

Νεαρή φοιτήτρια είναι ικανή να κάνει τα πάντα ώστε να την δεχτούν σε μια θρυλική αδελφότητα. Καταλήγει μέσα σε φέρετρο να επικοινωνεί με αστικό μύθο του κολεγίου.

3. Ozzy's Dungeon (γραμμένο από την Zoe Cooper, σκηνοθετημένο από τον εκκεντρικό συνθέτη Flying Lotus):

Σε ένα ακραίο τηλεοπτικό παιχνίδι ικανοτήτων για νεαρούς μια κοπέλα τραυματίζεται σοβαρά στο πόδι. Χρόνια μετά την ακύρωση του τηλεπαιχνιδιού ο παρουσιαστής απαγάγεται από τους συγγενείς και βρίσκεται κλεισμένος σε ένα κλουβί. Θα πρέπει να διανύσει την ίδια διαδρομή στο άδειο στούντιο όπου γινόντουσαν τα γυρίσματα για να κερδίσει το απόλυτο βραβείο: αυτό της επιβίωσης.

4. The Gawkers (γραμμένο από τον Chris Lee Hill και σκηνοθετημένο από τον Tyler McIntyre):

Νεολαίοι ελεγχόμενοι από τις jackass ορμόνες τους εγκαθιστούν πρόγραμμα παρακολούθησης στον νέο υπολογιστή της σέξι νέας γειτόνισσας. Πέφτουν θύματα στις ορέξεις ενός μυθικού πλάσματος

5. To Hell and Back (γραμμένο και σκηνοθετημένο από το ζεύγος Vanessa και Joseph Winter):

Αποκαλυπτική αίρεση ετοιμάζει τελετή για το τέλος του κόσμου στην πρωτοχρονιά του 2000 και καλεί δαίμονα ο οποίος παίρνει μαζί του δύο μέλη από την παρέα πίσω στην κόλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.