Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

LEAVE THE WORLD BEHIND (2023)

 











"if the world falls apart, trust should not be doled out easilly, especially to white people."


Γραμμένο και σκηνοθετημένο ως αποκαλυπτικών/εσχατολογικών διαστάσεων ψυχολογικό θρίλερ για democrat ευαίσθητους μιγάδες από τον απροσάρμοστο (πάσχει από κοινωνικο-αγχωτική διαταραχή σύμφωνα με το wikipedia) Αιγυπτιο-Αμερικανό Sam Esmail (MR. ROBOT). Παντρεύτηκε την αγαπημένη του ηθοποιό Emmy Rossum σε Μεταρρυθμισμένη Συναγωγή της Νέας Υόρκης το 2017, άρα πλέον είναι και αυτός ένας από τους περιούσιους στον χώρο της διασκέδασης.

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Μπαγκλαντεσιανο-Αμερικανού Rumaan Alam. Μαζί με τον σύντροφό του έχουν υιοθετήσει 2 αγοράκια. Στο Μπαγκλαντές θα είχε γνωρίσει τον φόβο του σκάτιχρωμου θεού των καμηλιέρηδων και την δύναμη της βαρύτητας από την κοντινότερη ταράτσα παρέα με τον σύντροφό του. Τα αγοράκια θα γλύτωναν μελλοντική τους συμμετοχή στο RuPauls Drag Race. Πληρωμένο για streaming στο netflix πάνω στην ώρα για τις επόμενες Αμερικανικές εκλογές από την Οικογένεια Obama

Ο alter-ego καλόγερος/υπο-προσωπικότητα αντίστασης ήδη βγάζει καντήλες από το ποιόν των δημιουργών/παραγωγών αλλά θα κάτσει αμισθί δυόμισι ώρες να απολαύσει πράσινη προπαγάνδα από την σωστή πλευρά της ιστορίας. 

Οι "εχθροί" της Αμερικής (Ρώσοι, Κορεάτες - όχι οι K-POP με τις πανσεξουαλικές φράτζες των ευαίσθητων, οι άλλοι του Βορρά που δεν χορεύουν, Κινέζοι, Άραβες) εξαπολύουν ψηφιακή επίθεση σε τρία στάδια: Καταστροφή των Μέσων Επικοινωνίας και απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο, διασπορά "παραπληροφόρησης" για το ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση και πίστη στους λευκούς κυρίως κατοίκους της Αμερικής να ξεκινήσουν το Δαρβινικό ξεκαθάρισμα στους δρόμους (γιατί οι νέγροι συνήθως κάνουν ειρηνικό πλιάτσικο στη γειτονιά όταν σκοτώνουν οι κακοί λευκοί μπάτσοι κάποιον αστροναύτη/φιλόσοφο/επιστήμονα της φυλής). Το πανδαιμόνιο στις φλεγόμενες πόλεις θα φέρει την τελική πτώση του πολιτισμού - σύμφωνα πάντα με τις ονειρώξεις του Rumaan Alam που αναλώνονται (όπως και η "αληθινή" του ζωή) σε συνεχόμενη κατάποση αλκοόλ, ξερολιακής κουβεντούλας σημείων, μισανθρωπίας ανήλικων που ξεπερνούν το άγχος τους και νιώθουν καλά μόνο μέσω binge watching επεισοδίων από τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, γιατί μόνο έτσι ξεπερνάς τη μιζέρια αυτού του σκατόκοσμου.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τους υποκριτές που παριστάνουν τους διάφορους χαρακτήρες στο Rumaanalam-ικό ψυχόδραμα. Είναι γνωστό πως τα β' αρσενικά θα λιώσουν με το που χαθεί το gps και το freddoccino από τα χέρια τους (και φυσικά θα φταίνε πάλι οι μουσάτοι με τις σημαίες στη βεράντα που είδαν το κωλοδάχτυλο να έρχεται).

Προτεινόμενο για διπλή προβολή διόρθωσης καταχωρισμένου φύλου (κόψιμο αρχιδιών στην κοινή) με το επίσης κατάπτυστο CIVIL WAR (2024).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.