Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

IN A VIOLENT NATURE (2024)

 










Δαφνοστεφανωμένο μετα-slasher, γραμμένο και σκηνοθετημένο ως στατική δοκιμή υπομονής σε τρίτου προσώπου προοπτική του δολοφόνου από τον ειδικό εφετζή-ηθοποιό-σκηνοθέτη, Chris Nash (PSYCHO GOREMAN, LIFECHANGER, ABCs OF DEATH 2, THE VOID).

Ο Johnny είναι θαμμένος εδώ και 10 χρόνια μέσα στο δάσος. Όταν άγνωστοι αρπάξουν το μοναδικό κειμήλιο που είχε ως ανάμνηση της μητέρας του από το σημείο ταφής του, ο Johnny θα επιστρέψει στην αιματοβαμμένη ενεργώ δράση χωρίς έλεος και χωρίς μουσική που να υποδηλώνει την οποιαδήποτε ένταση. Ο θεατής γίνεται παρατηρητής της πλάτης του δράστη (σχεδόν στο 70% της ταινίας) και συμμετέχει ακολουθώντας τον στον βίαιο περίπατο/μονόδρομο του αρχετυπικού νεκροζώντανου μακελάρη μέσα στα δάση του Οντάριο ως αλλαγή ατμοσφαιρικού τόνου (αν όχι αναβίωση) στο εδώ και 45 χρόνια τραβηγμένο από τις κοντές κατσαρές τρίχες slasher ιδίωμα. Η ευρηματικότητα της λάτεξ καφρίλας στις εξωφρενικές σκηνές όπου ο Johnny γνωρίζει από κοντά τους νεαρούς παραθεριστές θα ικανοποιήσει κάθε απαιτητικό κυνηγόσκυλο πηχτού αίματος αγγίζοντας κωμικά όρια νεκρικής ακαμψίας και αποσύνδεσης.

Τον Ιούλιο που μας πέρασε ανακοινώθηκε η συνέχεια των θυσιών στο βωμό της αναισθησίας στα αισχρά θεάματα του San Diego Comic-Con

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.