Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

THE RED (2024)

 










Γραμμένο ως κωμωδία και σκηνοθετημένο ως κάτι εντελώς διαφορετικό (καθώς οι Αυστραλοί φημίζονται για την αίσθηση του χιούμορ τους όταν είναι ξεμέθυστοι, όπως και οι Γερμανοί), από τον Ryan Coonan (μάλλον έκανε μεγάλου μήκους το όραμα που είχε όταν σκηνοθετούσε το μικρού μήκους WATERBORNE, επίσης με καγκουρό ζόμπι). Γνωστό και ως RIPPY.

Πρωταγωνίστρια του νεκροζώντανου κρυπτοζωικού θρίλερ που χάνει κάθε ατμόσφαιρα και δράση μέσα στα σκοτάδια της Αυστραλιανής υπαίθρου είναι η νεαρή σερίφης Maddy (Tess Haubrich - ταμίας στο WOLVERINE, ALIEN: COVENANT, WOLF CREEK, NEKROTRONIC, SPIDERHEAD). Ορκισμένη να κάνει τον πατέρα της υπερήφανο πέρα από τον τάφο, προσπαθεί να είναι μοντέλο ήθους και ασφάλειας για το μικρό χωριό. Τσεκουρώνει τον ψηφιακό φρίκουλα χωρίς φόβο και πολύ πάθος. 

O 68χρονος καρατερίστας Michael Biehn (THE TERMINATOR, ALIENS) κολλάει συντάξιμα ένσημα ως ο "τρελός" του χωριού και θείος της Maddy, Schmitty. Κανείς δεν τον πιστεύει πως υπάρχει ένα ψηφιακό καγκουρό ζόμπι εκεί έξω, μέχρι το κακό να φτάσει έξω από το μπαρ της τοπικής κοινωνίας. Ρόλος που θα ταίριαζε και στον Nicholas Cage, ειδικά εκεί που κάνει την εισαγωγική του εμφάνιση με κυνηγητικό όπλο-ρόμπα-σώβρακο. 

O Αυστραλός γοριλάνθρωπος, πρώην WWE παλαιστής, Nathan Jones (TROY, THE PROTECTOR, CONAN/MOMOA THE BARBARIAN, CHARLIE'S FARM, BOAR, MAD MAX FURY ROAD & FURIOSA) είναι ο συμπληρωματικός χαρακτήρας/γιγαντιαίος πρώην κατάδικος/εργάτης ορυχείου. Θεωρείται ύποπτος για τους φόνους άλλων δύο εργατών και καταλήγει στο κρατητήριο. Παραμένει εκεί όταν ξεσπάει η ζόμπι αποκάλυψη από τα αναβιωμένα θύματα του καγκουρό λίγο πριν τους τίτλους τέλους της ταινίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.