Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

GUESS WHO (2024)











Τηλεταινία οικογενειακού τρόμου γραμμένη από τους Ian Carpenter (TERROR TRAIN, SLASHER), Aaron Martin (DEGRASSI: THE NEXT GENERATION, δεν μπορεί να υπάρξει ταινία χωρίς κάποιον "Aaron" μέσα) και τον ηθοποιό Matt Wells (εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του τηλεοπτικού TITANS ανάμεσα σε χριστουγεννιάτικες σαχλο-κωμεντί όπου παριστάνει το ομορφόπαιδο). Σκηνοθετημένη για την πλατφόρμα περιεχομένου/τηλεοπτικής ροής TUBI από την Amelia Moses (BLEED WITH ME, BLOODTHIRSTY).

Η Kaitlyn (Keeya King - VAN HELSING, BATWOMAN, YELLOWJACKETS) και ο Michael (Corteon Moore - SLASHER, FROM) είναι ένα προσφάτως αρραβωνιασμένο ζευγάρι. Επισκέπτονται το πατρικό τροχόσπιτο του Michael με σκοπό να περάσουν τις γιορτές του mummering μαζί με την οικογένειά του [τα δύο αδέλφια του και την μητέρα του (Elizabeth Saunders - FROM)]. Η νύφη είναι πλούσια και ο πατέρας της ήταν διευθυντής σε εργοστάσιο της περιοχής το οποίο έκλεισε και παρέσυρε τον πληθυσμό σε μια κατάσταση ημι-παρανομίας. Ταξικό δράμα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αργότερα. Κατά την διάρκεια του mummering οι κάτοικοι μασκαρεύονται και αλλάζουν συμπεριφορά και φωνή λέγοντας γρίφους ο ένας στον άλλο. Όταν κάποιος βρει ποιος κρύβεται πίσω από την μάσκα, ο μασκοφόρος αποκαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα. Παράλληλα με τους μασκαράδες στην πόλη κυκλοφορεί και ένας μανιακός με μια μαξιλαροθήκη με τρύπες στο κεφάλι, ο οποίος σφάζει όσους δεν καταφέρνουν να λύσουν τους γρίφους του. 

Οι αποκαλύψεις και οι ανατροπές καταλήγουν σε ένα αναμενόμενο αιματοβαμμένο κρεσέντο σαπουνοπερατικής αδικίας και εκμετάλλευσης με μοναδική επιζώντα το χρυσό-μαύρο μήλο της έριδας Kaitlyn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.